A bemutató előtt egy nappal leleplezték a Honor 80 mobilok külsejét és specifikációit

Ha valaki esetleg nem lenne képben, holnap mutatják be a Honor 80 okostelefonokat, amelyek, ha minden jól megy, akkor egy hajlítható készülék társaságában lépnek majd a világot jelentő deszkákra. A sorozat legalább három mobilból fog állni, amelyeket most valaki volt olyan kedves, hogy lefényképezzen és lényegében nyilvánosságra hozta az összes fontosabb jellemzőjüket.

Nem mintha eddig hiányt szenvedtünk volna az okostelefonokkal kapcsolatos szivárogtatásokból, de azért élőképek and megcsodálni a készülékeket nem ugyanaz, mint rendereken. A széria tehát összesen három készülékből fog állni, lesz az alapmodell, lesz egy SE variáns, illetve megjelentetnek egy Pro kiadást is.

Az SE modell lesz a készülékek közül a legolcsóbb, de a felszereltsége miatt egyáltalán nem panaszkodhatunk. 6,67 hüvelykes, 10 bites, Full HD+ felbontású, 120 Hz-es képfrissítést támogató AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve, amelynek takarásában ha minden igaz, MediaTek Dimensity 1080 lapkakészlet végzi majd a számításokat, akár 12 GB RAM, valamint legfeljebb 256 GB háttértár mellett.

A telefon elvileg egy 64 megapixeles elsődleges képrögzítővel lesz felszerelve, de az előlapi kamera sem lesz piskóta, mivel 32 megapixeles felbontásban rögzíti majd az önarcképeket. A jellemzőket egy 4600 mAh kapacitású akkumulátor teszi teljessé, amely az előzetes értesülések alapján támogatni fogja a 66 wattos gyorstöltést.

Az alapmodell nagyjából ugyanazt fogja kínálni, viszont annak a burkolata alatt már Qualcomm Snapdragon 782G chipset teljesít majd szolgálatot. Kamerák, akkumulátor és kijelzők tekintetében tehát nem lesz eltérés az SE modellhez viszonyítva. A Honor 8 Pro viszont egy méretesebb megjelenítővel debütálhat, amely szemlátomást sokkal íveltebb lesz, mint a másik két okostelefon esetében.

Az előzetes értesülések értelmében a mobil hátoldalán 200 megapixeles elsődleges kameramodul foglalhat helyet, amelynek vezérlését és úgy általában minden mást egy Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet fog majd vezérelni. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen áron forgalmazzák majd a telefonokat, de valószínűleg erre a kérdésre is választ kapunk a holnapi bemutatón. Azt is kíváncsian várjuk, hogy a készülékek közül mely modellek jutnak majd ki a globális piacra, ha kijutnak egyáltalán.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá