A bemutató előtt szivárogtak ki a Huawei Mate X3 főbb jellemzői

Március 23-án leplezik le a Huawei P60 mobilokat, amelyek társaságában érkezik a hajlítható képernyővel szerelt Mate X3 is. Igaz, már csak napok vannak a hivatalos bejelentésig, az egyik megbízható szivárogtatónak köszönhetően már most is tudni, hogy nagyjából milyen jellemzőkkel érkezik a kínai gyártó válasza a Samsung Galaxy Z Fold mobilokra.

Digital Chat Station értesülései szerint az okostelefon 7,8 hüvelykes hajlítható, belső megjelenítővel lesz felszerelve, amely Full HD+ felbontást, valamint 120 Hz-es képfrissítést kínál. A külső képernyő – akárcsak értelemszerűen a belső – szintén AMOLED technológián alapul, a fedőmegjelenítő 6,45 hüvelykes lesz. A Huawei Mate X3 hátoldalán 50 megapixeles, Sony IMX766 érzékelővel szerelt elsődleges kamera foglal majd helyet, de a kamerakészlet részét képezi egy periszkópos zoom modul is.

A kínaiak hajlítható mobilja támogatni fogja a vezeték nélküli töltést, ráadásul megkapja majd az IPX8 minősítésnek megfelelő vízállóságot is. A Mate X3 olyan zsanért kap, amely lehetővé teszi, hogy a készüléket különböző nyitott állapotokban is használhassuk.

A hajlítható telefon hardveres komponensei egy 4800 mAh kapacitású akkumulátorból nyerik majd a működéshez elengedhetetlen elektromosságot, a telep támogatni fogja a 66 wattos gyorstöltést is. A fenti információkhoz Digital Chat Station még azt is hozzátette, hogy a mobil belsejében Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet teljesít szolgálatot. Ezzel lényegében megerősítette a Geekbench korábbi listázását, amelyben az okostelefon prototípusa 12 GB RAM-mal szerepelt.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá