A Galaxy Note széria babérjaira törne a Moto G8 Stylus

Ha valaki stylus-szal szerelt készüléket szeretne vásárolni, akkor a Samsung Galaxy Note szériáján kívűl nem sok választása van, ám a hírek szerint a Motorola is ilyen készüléket készül piacra dobni.

A G széria a Motorola legsikeresebb mobiljait foglalja magában, és gyakorlatilag ennek köszönheti a cég, hogy a mai napig a telefongyártók között emlegethetjük a nevét. Bár itthon talán kevésbé van szem előtt, ám ennek ellenére korrekt mobilokkal vannak jelen a piacon, ráadásul a választékuk sem rossz.

A Moto G Plus és Moto G8 Play már hivatalos, ám a hírek szerint a Moto G8 és a G8 Power is hamarosan bemutatkozhat, méghozzá a februárban rendezendő MWC-n. Ezekhez csatlakozhat egy érdekes mobil, név szerint a G8 Stylus, amely a a Note-okból jól ismert tartozékkal érkezhet.

Néhány kép már kiszivárgott, és több tanúsítványt is benyújtottak hozzá, melyeken a Moto G8 Stylus a “sofiar+” kódnéven szerepel, ami érdekes, hiszen a G8 Power pedig “sofiarl” néven fut. Ezek alapján elképzelhető, hogy a G8 Power egy változatát kapjuk egy stylus-szal kiegészítve.

Ha ez igaz, akkor ez a modell is Snapdragon 665 chippel érkezhet, amely mellé 4 GB memória és 64 GB háttértár tartozhat. A 6,36 colos FHD+ kijelző, a quad kamera és az 5.000 mAh-s akkumulátor is ígéretes, és a stylussal kiegészítve egy kifejezetten korrekt mobilt kaphatunk majd.

Forrás: GSMArena

 

Szólj hozzá