A Gearbest márkái is részt vesznek az idei CES-en

Valószínűleg minden tech rajongónak ismerős már az esemény, hiszen évről évre mutatják be itt legfrissebb termékeiket a világ legnagyobb gyártói, és idén is szuper kütyüket láthatunk majd.

Idén is Las Vegas ad otthont a világ egyik legnagyobb fogyasztói elektronikai bemutatójának, és érdemes lesz folyamatosan követni az eseményt. A menetrendről, a résztvevőkről és termékekről bővebben a CES hivatalos oldalán olvashattok.

Kedvenc webshopunk a Gearbest is rákészült az eseményre, és büszkék arra, hogy három partnerük is képviselteti magát az eseményen. Ezen cégek termékeiből egy válogatást is összeállítottak, ráadásul még le is akciózták őket, így még olcsóbban juthatunk hozzájuk. A termékeket és részleteket ezen a linken tekinthetitek meg.

  • Az egyik az Alfawise, amely egy eléggé fiatal cég, és rengetegféle kütyüt gyárt. Az okosóráktól kezdve egészen a 3D nyomtatókig gyakorlatilag minden megtalálható náluk.
  • A Gocomma főleg okosotthonnal kapcsolatos termékeket, illetve utazáshoz használatos kisebb kütyüket gyárt, mint pl. a BT fejhallgatók.
  • Az Utorch főleg lámpákra specializálódott, és termékeik szintén remekül integrálhatóak különböző okosrendszerekbe.

Az egyik ilyen promótált termék az Alfawise U20-as 3D nyomtatója, amelyet kifejezetten egyszerű üzembe helyezni, mivel nagyjából 5 perc alatt összeszerelhető. Kialakításának köszönhetően nem csak apróságokat, hanem akár 30x30x40 cm-s terméket is nyomtathatunk vele. A tervezés után a számítógépről vagy akár egy memóriakártyáról is nyomtathatunk, ha pedig nem vagyunk elég kreatívak, akkor rengeteg előre kitalált apróság rajzát találhatjuk meg a neten.

A 2,8 colos érintőkijelzőnek köszönhetően a vezérlés pofonegyszerű. Szerencsére többféle védelemmel is ellátták, így ha kifogy belőle az alapanyag, vagy esetleg áramszünet lenne, akkor sem kell kétségbeesnünk, mert ott folytatja majd tovább a gép, ahol abbahagyta. Az Alfawise 20 3D nyomtatója jelenleg 289.99 dollárért rendelhető meg ezen a linken.

Ezen kívül egy külön CES promó oldalt is indítottak, ahol 12 gyártó exkluzív tech cuccait tekinthetjük meg, melyeket máshonnan nem lehet beszerezni, mivel kizárólag a Gearbest számára szállítanak. A részletekért katt ide.

A CES legérdekesebb kütyüiről természetesen mi is beszámolunk majd nektek!

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá