A GearBest oldaláról már utánvétellel is rendelhetünk

Sokan pont azért nem mernek Kínából rendelni, mert rengeteg a rémhír, és félnek hogy esetleg nem kapják meg a terméket, a pénzük pedig odavész. Ez persze nem ennyire vészes, ám számukra mégis megnyugtató lehet, hogy végre megjelent az utánvétes vásárlás lehetősége is a GearBest-nél, így elég akkor fizetni, mikor kézhez kapjuk a terméket.

Az utánvétes opciót a Cash on Delivery (COD) néven vezette be a GearBest, és egyelőre még nem mindenre elérhető, de ez a későbbiekben minden bizonnyal tovább bővül. Jelenleg csak a 20-100 dollár közötti termékek esetén választható a COD, de remélhetőleg ez is növekszik majd.

Több termék rendelése esetén is igénybe vehető a lehetőség, ám ekkor arra is oda kell figyelnünk, hogy minden kütyü adatlapján szerepeljen a “COD” jelzés, a végösszeg pedig ne haladja meg a 100 dollárt. Ha minden feltétel teljesül, akkor a rendelésnél kiválaszthatjuk majd az “utánvétes szállítás” opciót, amelyért természetesen egy minimális felárat kell fizetnünk. Ezután már csak a futárt kell várnunk, és a csomag átvételénél rendezhetjük a számlát. A vámolással kapcsolatban az eddigi feltételek állnak fenn, így továbbra is csak a 42 dollárnál olcsóbb csomagok esetében lehetünk nyugodtak, felette pedig áfát és kezelési költséget kell fizetnünk.

Jelenleg már több mint 1000 termékre elérhető a COD, és a teljes kínálatot ezen a linken tekinthetitek meg. Kaptunk néhány kuponos ajánlatot is, és ezekre a termékekre a kedvezmény mellé az utánvétes vásárlás is elérhető a kódok segítségével.

Érdemes átnéznetek az utánvétes promóció oldalát is, hiszen itt is szuper kuponokat lehet begyűjteni, és még villámakcióban is lecsaphattok termékekre, melyekre szintén elérhető az utánvétes szállítás.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá