A Geekbenchben bukkant fel a Galaxy Tab S7+

Az Apple mellett mostanra már szinte csak a Samsung gyárt komoly tableteket, és ezúttal egy igazi bestiát kapunk majd, amely minden téren kiemelkedőnek ígérkezik.

A Galaxy Tab S7+ valamikor nyár végén mutatkozik be, ám a Geekbench eredménye már most kikerült, és ez igazolja a korábbi pletykát, miszerint Snapdragon 865-ös chippel érkezik majd. A tesztelés pillanatában Android 10 futott 6 GB memóriával ellátott készüléken, és elég szép eredményt ért el.

Egy szivárogtatónak köszönhetően már láthattunk néhány renderképet a Galaxy Tab S7-ről, és a Tab S7+ is pont így néz majd ki. A kettő közötti különbség a kijelző nagyságában keresendő, hiszen amíg a sima változat 11 colos lesz, addig a plus változat már 12,4 colos panellel érkezik.

Ez a panel egyébként a hírek szerint már 120 Hz-es frissítésre lesz képes, így játékra kifejezetten jó választásnak tűnik. Az akkumulátor se lesz apró, hiszen 9.800 mAh-s telepet kapunk, és természetesen 5G-s változatban is megjelenik majd a készülék.

Az ára egyébként még nem ismert, ám bizonyára komolyan zsebbe kell majd nyúlnunk a készülékért. A Galaxy Tab S6 például 240 ezer Ft-ba került, még az LTE-s változatért 266 ezer forintot kellett fizetnünk. Az újításokat figyelembe véve nehéz elképzelni, hogy 300 ezer forint alatt hozzá lehessen majd jutni a Samsung Galaxy Tab S7 széria tagjaihoz.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá