A Google állítólag egy kompakt Pixel mobilon dolgozik

A kompakt okostelefonok iránt csak egy csekély, ám hangos kisebbség érdeklődik, erre utal az is, hogy az Apple felszámolta az iPhone mini-t, és, hogy alig találni ilyen készüléket a piacon, a felsőkategóriában meg pláne. Persze akadnak kivételek például a Sony és az Asus jóvoltából, de ezek csak erősítik a szabályt. A legfrissebb értesülések szerint a Google is szeretne azok közé tartozni, akik a trendekkel szembemennek, ugyanis a keresőóriás koponyái állítólag egy kompakt Pixel mobilon dolgoznak a színfalak mögött.

A visszatérő olvasók és a technológiai világ hírei iránt érdeklődőknek valószínűleg már nem kell bemutatni Digital Chat Station nevét, ha esetleg mégsem hallottál volna róla, ő egy viszonylag megbízható ázsiai szivárogtató. Tőle ered az a hír, mely szerint a Google egy kompakt okostelefon létrehozásán munkálkodik, amely végül a Pixel 7a lehet majd. A készülék a fejlesztés ideje alatt a “Neila” kód nevet viseli, és állítólag lapos megjelenítővel, képernyő-kivágásba szerelt szelfikamerával, valamint a Pixel 6 modelleket idéző kamerakiépítéssel fog rendelkezni.

A rejtélyes Pixel telefon további jellemzői ismeretlenek, tehát azt sem tudjuk, hogy a kompaktsága egészen pontosan milyen méretet jelent, erről a szivárogtató sem beszél, találgatni pedig nem szeretnénk. Amit tényszerűen tudunk, az az, hogy a keresőóriás október 6-án fogja leleplezni a Pixel 7 és Pixel 7 Pro modelleket, mégpedig az első okosórájuk, a Pixel Watch társaságában. Amennyiben ez a bizonyos kompakt okostelefon valóban a Google Pixel 7a, akkor leghamarabb 2023 második negyedévében találkozhatunk vele.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá