A Huawei első középkategóriás 5G lapkájával debütál a Honor 30S

A GSMArena munkatársai exkluzív információ birtokába kerültek a Honor 30S készülékkel kapcsolatban, ami az első olyan okostelefon lehet, amiben a Huawei középkategóriás, ám 5G képességekkel is rendelkező Kirin 820 chipsete végezheti a számításokat.  A Honor 30 mobilokat valamikor a hónap végén mutathatják be Kínában, az alábbiakban pedig arról lesz szó, mit sikerült eddig kideríteni a Honor 30S készülékről.

A telefon tökéletesen képes csatlakozni a legújabb hálózati szabványra, mivel a belsejében lévő Kirin 820 lehetővé teszi ezt, de a készülék említésre méltó tulajdonságai közé tartozik az is, hogy 40 wattos gyorstöltést támogató akkumulátor teljesít majd szolgálatot a burkolata alatt.

Az újságíró kollégák birtokába került egy render is, amin már elég jól kivehető a telefon hátoldala, a Honor 30S összesen 4 elsődleges kamerával büszkélkedhet, ujjlenyomat-olvasót pedig azért ne keress, mert azt a készülék bal oldalára teszik majd. A képrögzítő rendszer egyébként sokban hasonlít a Honor V30 kameráira, viszont jól kivehető a flash villanó alatti extra modul. Egyelőre még pletykaszinten sem tudni semmit a mobil várható áráról, de valószínűleg fogunk még róla és a Honor 30 széria többi tagjáról hallani a közeljövőben.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá