A középkategóriát erősíti majd a Moto G5

Elég konkrét adatok szivárogtak ki a nemsokára debütáló Moto G széria 5. tagjáról. Hallhattunk pletykákat a Moto G5 Plus-ról is, de egyelőre a sima G5-ről érkeztek adatok. Vélhetően sok különbség nem lesz a kettő között, leginkább csak méretben mutatkozik majd meg a differencia.

A készülék vélhetően egy 5 colos FullHD kijelzővel érkezik, mely teljesen átlagosnak mondható. A ház belsejében egy nyolcmagos Snapdragon 430 dolgozik majd egy Adreno 505 GPU társaságában. A hátoldali kamera 13MP-es lesz – vélhetően kapunk vakut is -, a szelfikamera pedig 5MP-es.

Memória tekintetében sem lesz nagy forradalmi innováció, hiszen 2 GB RAM-ot kapunk, belső tárhely gyanánt pedig 32 GB-ot. Az akkumulátor 2800mAh-s kapacitású, ami elég a megszokott egynapos üzemidőhöz. Mint szinte minden mostanában megjelenő készülék, a Moto G5 is Android 7.0 Nougat-tal érkezik. Árazás tekintetében igen reálisnak tűnő adatok jutottak el hozzánk, hiszen 199$-ért (kb. 59.000 Ft) teljesen szokványosnak mondható az ár-érték aránya.

Forrás: AndroidAuthority

Szólj hozzá