A méret a lényeg? – Iszonyat jól fogy az iPhone Xs Max

Nemrég mutatta be legújabb készülékeit az Apple, és bár nálunk még csak az előrendelési szakasz indult el, több helyen is beszerezhetőek a mobilok, így mostanra már kezd körvonalazódni, hogy mi is kell a népnek.

Nagyon érdekes a szituáció, hiszen rengetegen sérelmezik, hogy a gyártó nem adott ki kompakt mobilt. Sokan vártak egy iPhone SE-hez hasonló kisebb méretű telefonra, ám az Apple máshogy döntött, és az eredmény őket igazolja.

Az Apple statisztikáival foglalkozó Ming-Chi-Kuo állítása szerint a nagyobb modell sikere elsöprő. Elárulta, hogy körülbelül 3-4X annyi készülék talál gazdára az iPhone Xs Max-ból, mint a sima Xs-ből. Ez elsőre eléggé meglepőnek tűnik, mivel ez jóval többe is kerül.

Azt is elmondta, hogy a 256GB tárhellyel szerelt modell a legkelendőbb, színben pedig az arany és az asztroszürke készülékek a népszerűek.

Sajnos az legolcsóbb iPhone Xr még nem startolt el, de elképzelhető, hogy ez majd átírja a statisztikákat. Előzetesen az Xr-t tartották a titkos favoritnak, hiszen csúcsteljesítményt ígér, ráadásul a két tesójánál jóval kedvezőbb áron teszi mindezt.

Ám mivel ennek megjelenését elhalasztották, biztos sokan választanak inkább az elérhető modellekből. Nem véletlenül indult el az a pletyka, hogy az Xr csúszása igazából csak egy stratégiai lépés az Apple-től, hogy a drágább verziók felé terelje a vásárlókat.

Forrás: GSMarena

Szólj hozzá