A Microsoft felfedte az Xbox Series S-t

Rengeteg friss információ került ki a Microsoft hamarosan megjelenő konzoljairól, ezzel pedig beigazolódott egy olcsóbb modell létezése is, amelyet hivatalosan is bejelentett a gyártó.

Hamarabb már hallani lehetett egy olcsóbb, kisebb teljesítményű konzolról, amely az Xbox Series X olcsóbb változataként kerülhet piacra, ám csak most vált biztossá a dolog. A mai nap kiszivárgott róla egy kép a Twitterre, amelyre szinte azonnal reagált a gyártó is.

Ők is kiraktak egy posztot, amelyen az Xbox Series S látható, és az árára is fény derült, amely 299 dollár lesz. A Microsoft szerint a next gen teljesítmény mellé az eddigi legkisebb méret társul. Ennek persze ára van, ám a hírek szerint a CPU megegyezik, így a GPU és a RAM teljesítményében marad majd el a Series S teljesítménye a nagy tesóétól.

Elsőre egész jó ajánlatnak tűnik a készülék, hiszen a legújabb játékok mellett a régi generációk címeit is kipróbálhatjuk a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően. Emellett kis helyet foglal, és árban is jóval olcsóbb lesz az Xbox Series X-nél.

A nagyágyúról is érkezett némi hírmorzsa, ám ezeket még nem érdemes készpénznek venni, mivel ezeket nem erősítette meg a Microsoft. A legfrissebb hírek szerint az Xbox Series X november 10-én jelenik majd meg, az ára pedig 499 dollár lesz, amely jóval barátságosabb, mint amint azt előzetesen sejteni lehetett.

Forrás: AndroidAuthority

Szólj hozzá