A mobilpiacra is betörhet a Tesla, és nem is akármilyen készülékkel

Érdekes kép járja be a mobilos oldalakat, amelyből sokan arra következtetnek, hogy napjaink egy leginnovatívabb cége épp egy mobilon dolgozik.

Ki ne hallott volna a Tesláról, amely mögött a milliárdos zseni, Elon Musk áll. A céget mostanra világszerte ismerik, és a név hallatán mindenkinek beugranak az elektromos autóik. Most az általuk használt logóval bukkant fel egy kép, amelyen egy mobil elő- és hátlapja található.

A dizájn a mai trendeket követi, hiszen notch, és szupervékony káva határolja az előlapot. A hátlapon a kamera és hangszóró kivágásai mellett egy hatalmas Tesla logó található, amely alatt a G4 feliratot láthatjuk. Egyelőre csak Quadra néven emlegetik a készüléket, és sajnos semmiféle más bizonyíték nincs a létezésére.

Szerintünk elég hihetetlen a dolog, mivel annyira vékonyak a kávák, és pici a notch, amilyet eddig még a legnagyobb gyártóktól sem láthattunk. Másrészt ez lehet egy sima okostelefon tartozék is, de az is lehet, hogy valaki csak hülyíti a népet. Van egy olyan elmélet is, miszerint kooperálnak majd az egyik nagyobb mobilgyártóval, aki majd egy speciális mobilt ad ki az aktuális csúcsmodelljéből, ahogy azt már láthattuk párszor (Huawei Porsche design, Oppo Lamborghini stb.).

Mindenesetre remek hír lenne, ha esetleg tényleg önálló projekten dolgoznának, mert Elon Musk cégei képesek meglepő technikai dolgokkal előállni. Elképzelhető, hogy a mobiliparban is tudnának maradandót alkotni, és meglepnének minket néhány technikai újítással.

Forrás: bgr.com

Szólj hozzá