A Motorola RAZR 2022 szinte összes jellemzője napvilágra került

Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a Motorola következő hajlítható készülékek a Moto Razr 2022 már a kertek alatt van, mivel jövő héten, augusztus 2-én mutatják be a mobilt, első körben a kínai piac számára. Azt még nem tudni, hogy megjelenik-e a globális piacokon, de a jellemzők szinte teljes egészükben napvilágra kerültek a helyi telekommunikációs irodának köszönhetően.

A TENAA nem először buktat le olyan készüléket, amely a bemutatására vár, ezúttal is ők a felelősek azért, hogy a keddi leleplezésen túl sok meglepetés nem érhet bennünket. Azt már korábban is tudtuk, vagy az okostelefon belsejében Snapdragon 8 Plus Gen 1 chip végzi majd a számításokat, amely mellé legfeljebb 18 GB RAM és akár 512 GB háttértár is kerülhet, attól függően, hogy melyik konfigurációt választjuk. Az energiaellátás feladatát egy 3500 mAh kapacitású akkumulátorra fogják bízni, a legszerényebb konfigurációban 8 GB operatív memória és 128 GB háttértár teljesít majd szolgálatot.

A RAZR 2022 méretei is kiderültek: 166,99 × 79,79 × 7,62 mm-es dimenziók mellett 200 grammos súlyra lehet majd számítani. A belül található hajlítható képernyő 6,67 hüvelykes lesz, természetesen ez egy OLED panel, Full HD+ felbontással. Azt még egyelőre nem tudni, hogy milyen képfrissítési frekvenciát biztosít ez a panel. A külső képernyő szintén organikus lesz, a 2,65 colos apróság 800 x 573 pixelt fog mozgatni.

A pontos típusát egyelőre nem tudni, de a hajlítható készülék egy ultraszéles látószögű kamerával is fel lesz szerelve. Még ha nem is jelenik meg a nemzetközi piacon, a Motorola újdonsága egy okostelefon-történeti momentum lesz, hiszen úgy fogunk rá emlékezni, mint az egyetlen olyan készülékre, amely képes megállni a helyét a Samsung Galaxy Z Flip idei kiadásával szemben. Hogy kettejük párharcából melyik kerül ki győztesen, az csak az árazástól és a közönség fogadtatásától függ.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá