A Motorola RAZR még drágább lesz Európában

Az elmúlt napokban a technológiai sajtó teljes figyelmét élvezhette és élvezi továbbra is a nemrégiben bemutatott Motorola RAZR 2019-es kiadása. Nem véletlenül, hiszen a készülék nagyon komoly nosztalgia faktorral rendelkezik, egyfajta újragondolása a népszerű kagylómobiloknak, ám ezúttal flexibilis megjelenítővel. A múlthoz és a jövőhöz egyaránt kötődő okostelefon bár a belsejét tekintve egyáltalán nem rendelkezik csúcshardverrel, elég vastag árazást kapott, persze még így is olcsóbb, mint az eddig bemutatott hajlítható készülékek. Európában azonban még drágább lehet.

Amikor bemutatták a Huawei és a Samsung hajlítható okostelefonjait, nagyon sokan arra panaszkodtak, hogy azok a telefonok igazából nem is telefonok hanem inkább táblagépek, és a legtöbb felhasználó jobban örülne valamilyen kompakt méretű eszköznek. A flip telefonok aranykorát idéző Motorola RAZR 2019 ezeket az igényeket képes maximálisan kielégíteni, ráadásul még pokolian jól is néz ki. Sosem volt titok, hogy a készülék 1500 dolláros áron lesz kapható az Egyesült Államokban, ám arról eddig nem lehetett hallani, mennyit fog kóstálni az öreg kontinensen. Friss jelentések értelmében egy nagyjából 1680 eurós árra lehet számítani, ami jóval több, mint amennyire eddig készültünk. Azt egyelőre nem tudni, Magyarországon forgalomba kerül-e ez a mobil, de a fentebb említett összeg forintosítva nagyjából 545 ezret jelent, mondjuk nálunk erre még tuti jönni fognak egyéb járulékos költségek is.

A már említett jelentésből kiderül, a Motorola RAZR január 24-én startol Svédországban, majd később hozzáférhetővé válik Hollandiában is, ott egy kicsivel olcsóbb lesz, már 1600 euróért is meg lehet majd vásárolni. Továbbra is egy olyan okostelefonról beszélünk, amiben ennyi pénzért mindössze Qualcomm Snapdragon 710 lapkakészlet zakatol, és a hátlapján csupán egyetlen, 16 megapixeles kamera feszít, ráadásul még fülhallgató kimenetre sem tellett ennyi pénzért. Persze ezeket az értesüléseket egyelőre nem erősítették meg hivatalosan, de nagyon valószínű, hogy tényleg így alakul a Motorola telefonjának árazása. Ha kapható lesz nálunk, Ti meg fogjátok venni, vagy inkább kihagyjátok a lehetőséget?

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá