A Nokia 3310 végre megérkezik Európába

Végre vannak hírek a legendás Nokia 3310-es idei változatáról. Valószínűleg már sokan várják a retró modellt, és vennének is belőle. Az új információk szerint jövő héten érkezik meg az új verzió Európába, többek között kis hazánkba is.

Eddig csupán annyit lehetett tudni, hogy a második negyedévben kerül majd a polcokra a Nokia 3310 (2017), most azonban kiderült, hogy jövő héten már több európai országban is elérhető lesz. A legtöbb helyen április 28-a van feltüntetve dátumként. Viszont van egy rossz hírünk: Valószínűleg drágább lesz, mint vártuk. Eredetileg 49 eurót harangoztak be, de várhatólag 59 euró kerül majd a címkékre.

Hogy Magyarországon pontosan mennyire rúg majd az ár, arról nem érkeztek infók, de a magas áfa és a megnövekedett ár miatt körülbelül 20.000 Ft környékére lehet számítani. A készülék erősségei közé lehet sorolni a színes kijelzőt, a brutális üzemidőt, és a retró hatást, viszont sajnos csak a 2G-t támogatja majd. Ha további érdekes cikkeket olvasnál a Nokia 3310 (2017)-ról, itt megteheted!

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá