A Nougat ront a Galaxy S7 akkuidején

Jelenleg még mindig a Samsung Galaxy S7 az aktuális csúcskészülékek egyike, és természetesen ki is jött rá az Android 7.0 Nougat frissítés. Ugyan nem mindegyik késszülék kapta meg még itthon, de várható, hogy a közeljövőben elérhetővé válik minden S7-tel rendelkező felhasználó számára. Egy gond viszont akad az új rendszerrel.

A sima S7 és az S7 Edge is mondhatni jó üzemidővel rendelkezik, hiszen kibírnak egy egész napot erős használat mellett, kiváltképpen az utóbbi. A Nougat-tal azonban valami probléma akad, mert a tesztek alapján kevesebbet bír az akkumulátor. A PhoneArena munkatársai többször is megmérték, mert azt gondolták, hogy valamit elrontottak, hiszen pont az ellenkezőjét kellett volna tapasztalniuk.

Körülbelül 10%-ot romlott az üzemidő. Azt gondolták, hogy az a probléma, hogy már 1 évesek a készülékek, így letesztelték két teljesen új modellen is. Sajnos a helyzet nem javult, így kimondhatjuk, hogy a rendszerfrissítés okozza a problémát. Nagyon reméljük, hogy a Samsung egy újabb frissítés keretében kijavítja ezt a szarvashibát, mivel mostanság sok rossz hírt halmoztak fel, amit nem szabadna megengedniük maguknak.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá