A OnePlus Ace Pro lesz a gyártó első mobilja 16 GB RAM-mal

Augusztus 3-án fogják bemutatni a OnePlus 10T-t, és ugyanezen a napon leplezik le az Ace Pro nevű készüléket is. A gyártó korábban már megerősítette, hogy az okostelefon belsejében Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, vagyis egy vérbeli csúcsmodell lesz. Most azt is hivatalosan a rajongók és a készüléket várók tudtára adták, hogy mennyi operatív memória lesz a mobilban – és bizony nem fognak spórolni.

A OnePlus Ace Pro burkolata alá 16 GB LPDDR5 RAM-ot szerelnek majd, ezzel pedig a legelső okostelefon lesz a OnePlus kínálatában, amely ekkora kapacitású operatív memóriával rendelkezik.

Nem csupán a mobilt működtető lapkakészlet vagy a RAM teszi majd a készüléket csúcsragadozóvá, hanem a beépítésre kerülő UFS 3.1 háttértár, valamint a 120 Hz-es képfrissítési rátával ellátott megjelenítő is. Sajnálatos módon a gyártó többet nem fedett fel az okostelefon specifikációiól, viszont publikáltak némi képanyagot, amelyen az Ace Pro látható.

A képek alapján a mobil lényegében a kínai piacra szánt 10T lesz, mégpedig ColorOS operációs rendszerrel OxygenOS ökoszisztéma helyett, amely azokon a készülékeken fut, amiket Kínán kívül helyeznek forgalomba. Egyelőre keveset tudni a OnePlus Ace Pro és a 10T kapcsán, de valószínűleg fogunk még hallani mindkét okostelefonról az augusztus 3-án megrendezésre kerülő bemutatóig.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá