A prémium kategóriába érkezik a Realme Buds Air

A Realme egy hét múlva tervezi bemutatni a terméket, amelyről egyre több információ derül ki, és ezek alapján egy igazi prémium fülhallgatót kapunk majd.

Manapság a vezetékes fülhallgatóknak már nem sok babér terem, hiszen a legtöbb mobilon már nem is találunk jack aljzatot, így pedig egyre több gyártó igyekszik piacra dobni a saját vezetéknélküli megoldását. Így tesz az Oppo leányvállalata is, amely december 17-én mutatja be a Realme Buds Air-t.

Az indiai Flipkart-nak hála már az ára is ismert, amely 65 euró lesz. Ez még pont az a lélektani határ, amit kifizetnek a vásárlók, pláne ha egy jó minőségű termékről van szó. Ezért az árért a fülesen kívül kapunk majd egy dokkolót és egy USB-C kábelt is hozzá, amely a töltésre szolgál.

A 12 mm-es bass boost driverrel érkező fülhallgató hangzása jónak ígérkezik, de ilyenkor mindig érdemes megvárni az első tesztek eredményeit, legalábbis azoknak akiknek a hangzás igazán fontos. Az Buds Air természetesen mikrofonnal is rendelkezik, ráadásul a Google Asszisztens is támogatott.

A Bluetoott 5.0-n keresztül csatlakozó füles rögtön csatlakozik majd az előzetesen párosított mobilunkhoz amikor kinyitjuk a dokkolóját, a zenelejátszó programunkat és hívásainkat pedig érintéssel is irányíthatjuk majd. A termék fekete, fehér és sárga színekben lesz elérhető, és bizonyára hamarosan elérhetővé válik a népszerűbb külföldi webshopokban.

Forrás: GSMArena

 

Szólj hozzá