A Qualcomm leleplezte a jövő évi csúcskészülékek megjelenését?

Elképzelhető, hogy a Qualcomm leleplezte gyakorlatilag majdnem az összes csúcskészülék jövő évi bemutatásának az időpontját, mivel kikerült egy táblázat, amin a Snapdragon 845 chippel érkező készülékek vannak, ráadásul időrendi sorrendben.

Jövőre a Snapdragon 845 lesz a sláger, mivel ez lesz a leggyorsabb megoldás mobilokba, és a legtöbb gyártó ezt használja majd fel a csúcskészülékéhez. Egy kínai forrás szivárogtatta ki az alábbi táblázatot, amin azok a 2018-ban megjelenő készülékek találhatóak, amik erre a chipre épülnek majd.

Ezek alapján februárban elsőként jönnek majd a Galaxy S9 és S9 Plus készülékek, őket pedig rögtön követi az LG G7, míg márciusban már a Xiaomi Mi 7 mobil érkezik. A listán megtalálhatóak még a HTC, OnePlus, Sony, Google és Motorola telefonok is, ráadásul bejelentési hónap szerint felsorolva.

A lista természetesen nem teljes, hiszen más készülékek is érkeznek majd ezzel a hardverrel, de amennyiben ez tényleg belsős kiszivárogtatás, akkor máris leleplezték a legnagyobb gyártók bemutatójának időpontjait.

Forrás: Gsmarena

Szólj hozzá