A Razer bemutatta az Opus névre hallgató fejhallgatót

A Razer neve főleg a gamerek köreiben cseng jól, hiszen a nekik szánt perifériákkal hódították meg a világot. A most bejelentett füles viszont már csak nem nekik szól, hanem mindenkinek, aki szereti a minőségi hangzást.

A Razer a mai napon mutatta be az Opust, amelyről elsőre meg sem mondanánk, hogy az ő termékük. A cégre jellemző csilli-villi világításnak nyoma sincs, de a még a jellegzetes kígyómintás logójuk sem található meg rajta. Jóval letisztultabb külsőt kapott a termék, így minden bizonnyal nem csak a játékosok veszik majd.

Az Opus a modern idők követelményeinek megfelelően egy vezetéknélküli fejhallgató, amely aktív zajcsökkentést is kínál, így az utazásokhoz is ajánlott. A célközönség azonban főleg a zenék és filmek szerelmesei lehetnek, hiszen a termék THX certifikációt is kapott, amely magas hangminőséget vetít előre.

A fejrész párnázott, a fülünket pedig kellemes plüsspárnák veszik majd körül, így a hosszú távú kényelem is garantált, ráadásul akár 25 órás lejátszásra is képes egyetlen töltéssel. A 40 mm-es driverekkel rendelkező füles érzékeli ha levesszük, és megállítja a zenét/filmet. Akik pedig jobban szeretik a vezetékes megoldást, azoknak egyébként a jó öreg 3,5 mm-es jack aljzat is rendelkezésükre áll.

A cég tehát ezúttal nem csak a játékosokra összpontosít, és az első tesztek alapján nagyon jól sikerült a Razer Opus, amely 200 dollár környékén érhető el fekete, illetve sötétkék színekben. A cég termékei általában nem olcsók, ám ezzel a tudással ezt kifejezetten jól pozicionálták, hiszen amennyiben a hangzása valóban olyan jó, mint ahogy azt írják, akkor bizony megéri az árát.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá