A Realme GT Neo 5 összes fontosabb jellemzője lebukott

Már egy ideje lehet hallani a Realme GT Neo 5-ról, amely az első okostelefon lesz 240 wattos gyorstöltéssel és ezt a gyártó is megerősítette hivatalosan. A készülék további specifikációit nem árulták el, de a mobil nemrégiben feltűnt a kínai telekommunikációs iroda adatbázisában, ahonnan minden további nélkül kiolvasható a telefon összes fontosabb jellemzője.

A TENAA szerint kétféle verzióban érkezik majd a készülék, az egyik az RMX3706, a másik pedig az RMX3708 modellszámot viseli, a két okostelefon között igazából csak az akkumulátor kapacitásában van eltérés. Az egyik esetében ez 2425, a másiknál pedig 2225 mAh, ami azt jelenti, hogy az átlagos kapacitás 4850 és 4450 mAh lesz. Ez alapján kijelenthető, hogy a mobil, vagy jobban mondva mobilok, duálcellás telepekkel lesznek felszerelve, de ebben nincs semmi meglepő, hiszen a szélvészgyors töltési metódusokhoz szükséges ez a fajta kialakítás.

A korábbi szivárogtatások értelmében a GT Neo 5 forgalomba kerül majd 150 és 240 wattos töltéssel is, az előbbi változat 5000, az utóbbi pedig 4600 mAh kapacitású akkumulátorral lesz felszerelve. Ami pedig a többi jellemzőt illeti, a Realme GT Neo 5 6,74 hüvelykes AMOLED megjelenítővel lesz ellátva, amelyen összesen 2772 x 1240 pixel sorakozik majd, a panel takarásában pedig egy olyan 8 magos processzor teljesít szolgálatot, amelynek órajele 3 GHz.

A telefon hátoldalán 50 megapixeles elsődleges képrögzítő modul foglal helyet, amely mellé betársul egy 8 megapixeles egység, vélhetően ez lesz az ultraszéles látószögű szenzor, illetve kapunk továbbá egy 2 megapixeles egységet, ami vagy makró, vagy mélységérzékelő lesz. Az előlapi kamera 16 megapixeles felbontásban rögzíti majd a csücsörítéseket. A Realme GT Neo 5 kapható lesz 8, 12 és 16 GB operatív memóriával, míg a tárhely a választott kiszereléstől függően lehet 128, 256, 512 GB-os, vagy akár 1 TB-os is.

A többi említésre méltó jellemző közé sorolható a kijelző alá szerelt ujjlenyomat-olvasó, az infravörös port, illetve az 5G hálózatok támogatása. A méretes akkumulátorok ellenére az okostelefon mindössze 8,9 mm vastag lesz és csupán 199 grammot fog nyomni. A Realme GT Neo 5 bemutatójára a következő hónapban kerül sor, pontos dátumot eddig nem kaptunk, de nagy valószínűséggel a barcelonai MWC kiállításon leplezik le a készüléket.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá