A Realme készíti a Coca-Cola okostelefonját

Pár nappal ezelőtt egy renderelt kép kezdett keringeni az interneten egy olyan okostelefonról, amin a Coca-Cola logója volt látható. Ennyi alapján ez egy nagy kamu is lehetett volna, habár már akkor is sokaknak feltűnt a képen látható készülék és a Realme 10 közötti hasonlóság. Mára kiderült, hogy az üdítőgyártó és a telefonos cég igencsak nyélbeütött egy partneri kapcsolatot, a mobil nagyon is létezhet és az Oppo alá tartozó márka felelhet az összeszereléséért.

Onnan tudjuk, hogy a Coca-Cola Phone nem kamu, hogy a Realme a Twitteren közzétett egy rövid videót, amely alapján kikövetkeztethető, valódi együttműködés van közöttük és a Coca-Cola között.

Konkrétan ezt így nem mondják ki, de a “Valami izgalmas dolog pezseg!” szlogenből, meg a videóban látható, igencsak kólára emlékeztető folyadék alapján már le lehet vonni ezt a következtetést.

Ezenkívül a Realme létrehozott egy eseményoldalt az indiai weboldalán, az itt látható háttérrel, de ott már az a szöveg áll, hogy ” A Realme készen áll arra, hogy igazán frissítő legyen”.

Ugyanezen az oldalon látható még egy üdítős üveg sziluettje, ami a márka macskás figurájának, Realmeow alakjában pezseg. Nagy valószínűséggel ennél több bizonyíték nem kell arra, hogy valóban létezik a Coca-Cola és a Realme közötti partneri együttműködés, amelynek az eredménye mi más lehetne, ha nem egy okostelefon. Mondjuk az mekkora csavar lenne, ha a Realme beszállna az üdítőbizniszbe…

Igazából már most ki lehet jelenteni, hogy lényegében egy speciális kiadású Realme 10 vagy 10 Pro okostelefonról van szó, amennyiben a korábban látott render valós. Mindkét készülék nagyon korrekt jellemzőkkel rendelkező középkategóriás ajánlat, ezzel a kólás változattal valószínűleg a fiatalokat akarják majd megszólítani, persze a sikerhez az is kelleni fog, hogy az eredeti, egészen barátságos árazást ne nagyon módosítsák.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá