A Samsung Galaxy S25 Ultra megújult kamerákkal érkezhet

A Samsung Galaxy S25 Ultra kameráival kapcsolatban kaptunk néhány izgalmas hírt. Míg a Galaxy S25 és Galaxy S25+ modellek esetében nem számíthatunk jelentős fejlesztésekre, az Ultra variáns frissített képrögzítő rendszerrel érkezhet.

A legfrissebb kiszivárgott információk szerint a Galaxy S25 Ultra az 50 megapixeles ISOCELL JN1 szenzor egy újabb változatával érkezik, amely ugyan valamivel kisebb, mint ami a jelenlegi modellben található, de ígéretes teljesítményt nyújthat. Emellett a 3x telefotó kamera is megújul: egy nagyobb, szintén 50 megapixeles ISOCELL szenzort kap, ami a Galaxy S24 Ultra telefotó kamerájához képest komoly előrelépést jelent.

A Samsung emellett új algoritmusokon dolgozik, amelyek tovább javítják majd a képek és videók minőségét. Az újítások pontos részletei egyelőre nem ismertek, a források szerint túl korai lenne ezekről nyilatkozni. Az elsődleges kamera belsejében lévő szenzor ugyanolyan méretű lesz, mint a mekkora a jelenlegi modellben van, sőt az is megtörténhet, hogy ugyanazt az érzékelőt alkalmazzák majd.

A Galaxy S25 széria várhatóan 2025 januárjában kerül bemutatásra, így a bennfenteseknek még bőven van ideje újabb részleteket előásni a készülékekkel kapcsolatban. Az Ultra variáns esetében azonban szinte biztosak lehetünk abban, hogy a dél-koreai gyártó ismét magasra emeli majd a lécet, mobilfotózás terén.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá