A Samsung hamarosan újra kiad egy telefont… csak más névvel

Egy friss szivárgás szerint a Samsung hamarosan egy Galaxy M21 2021 Edition elnevezésű okostelefonnal fog előrukkolni, aminek szinte az összes jellemzője napvilágra került. Az egészben csak az az érdekes, hogy a telefon teljesen megegyezik egy korábban már forgalomba helyezett készülékkel, mégpedig a Galaxy M21-gyel.

Most persze mindjárt azt fogod felvetni, hogy valamilyen minimális változtatás csak van vagy a hardverben, vagy a dizájnban, de ha nem tévednek a szivárogtató forrásai, akkor bizony tényleg arról van szó, hogy a Samsung újra megjelentet egy telefont, csak módosított névvel.

A kiszivárgott specifikációk listája alapján a telefonok teljes egészükben megegyeznek, nincs közöttük érdemi eltérés, talán csak egy apróság. Az eredeti Samsung Galaxy M21 Android 10 operációs rendszerrel debütált, és később lehetett frissíteni Android 11-re. Az “újdonság” már Android 11 szoftvert fog futtatni, gyárilag, de így a két mobil mégiscsak ugyanaz. Miért adná ki újra a korábbi készüléket a Samsung más névvel?

Talán azért, hogy a mobil ezáltal újdonságnak, friss és érdekes ajánlatnak tűnjön, így hátha lesznek páran, akik szívesen vesznek a telefonból. A Samsung Galaxy M21 2021 Edition akárcsak elődje vagyis jobban mondva korábbi énje Indiában kerül forgalomba, szóval nem kell attól félni, hogy találkozni fogtok a mobillal.

Egyelőre fogalmunk sincs, mikor jelentik be a készüléket, de vélhetően senki nem fogja féllábon állva várni. Ezen a ponton már csak abban lehet reménykedni, hogy nem akarják majd drágábban eladni ugyanazt az okostelefont…

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá