A Samsung szerint nincs veszélyben a vezető pozíciójuk

A Huawei az utóbbi időben nagyon a dél-koreai vállalat nyakára nőtt, és egyre közelebb kerül hozzájuk az eladásokat illetően. Véleményük szerint hamarosan az elsőséget is megszerezhetik, ám a Samsung szerint ez nem fog megtörténni.

Az utóbbi évek eredményei ellenére sincs pánik hangulat a Samsungnál, és bár évről évre kevesebben döntenek az ő mobiljaik mellett, még így is magasan vezetik a piacot, már ami az eladott készülékek számát illeti. Azt viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a Huawei szekere mennyire megy, és a kínai vállalat folyamatosan hangot ad annak, hogy az elsőség a céljuk.

Ehhez persze a Samsungnak is lesz pár szava, és DJ Koh, a mobilrészleg elnöke szerint nincs veszélyben a vállalat vezető pozíciója. Elmondta, hogy szerinte a következő 10 évben is a Samsung adja majd el a legtöbb okostelefont. Továbbra is az innovációkra és a fejlődésre helyezik majd a hangsúlyt, és nem tartanak a riválisoktól.

A hírek szerint egyébként nagyon jól fogy a Galasy S10 széria, ami komoly bizakodásra adhat okot, ráadásul a hajlítható Galaxy Fold-tól is sokat remél a cég. Utóbbi kijelzőjén még mindig dolgoznak, hogy a felhasználók a lehető legjobb élményt kapják, mindenféle kellemetlenség nélkül.

A végére még azt is elárulta, hogy a jövőben nagyobb hangsúlyt kaphatnak a hajlítható mobilok, és több ilyen készülék is érkezik majd tőlük. Szeretnék minél nagyobb réteget elérni, és tisztában vannak vele, hogy ehhez jóval olcsóbb változatokat kell majd a piacra dobniuk.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá