A Samsung videón emlékezteti az iPhone – felhasználókat, hogy nekik hajlítható mobiljaik is vannak

A minap mutatták be az új Apple iPhone 14 készülékeket, a jeles alkalmat pedig azonnal megragadta a legnagyobb konkurens, a Samsung, hogy gúnyolódjon egy keveset. A választott formátum egy videó, amely arról szól, hogy a dél-koreai gyártónak vannak hajlítható kijelzős mobiljai, míg az almás cégnek nincsenek.

A felvétel főszereplője Elena, aki a két perces videóban mindenféle olyan szituációval találkozik, amelyekben összehajtanak valamit és ez a végén olyan szinten lesz kóros, hogy szegénynek pszichiáterhez kell mennie. A szakember pedig emlékezteti a lányt arra, hogy mindig ugyanazt a telefont veszi meg újra és újra – egyáltalán nem enyhe utalás arra, hogy a dél-koreai vállalat szerint az Apple mobilok elég ritkán változtatják a dizájnjukat.

A sötéten induló történet végül boldog befejezéssel érhet véget, a hősnő vásárol egy Samsung Galaxy Z Flip 4-et, vagyis lecseréli az iPhoneját. A vágyakozás a hajlítható okostelefonok után ragályos, ugyanis mindezeket követően valaki meglátja a kezében a flexibilis készüléket, így mások is elindulnak a fejlődés útján – legalábbis a Samsung szerint. A néhányszor kínosba hajló, de azért vicces reklámvideót érdemes megtekinteni. aztán pedig el lehet gondolkodni azon, hogy megéri-e váltani iPhoneról egy Galaxy Z Flip vagy Fold sorozatba tartozó mobilra, vagy sem. Szerintetek?

Forrás: Samsung

Szólj hozzá