A Sony kedvcsináló videókkal fokozza a hangulatot Xperia Mark III készülékei érkezéséig

Ha netán lemaradtál volna, akkor emlékeztetünk, hogy a vadonatúj Sony Xperia III modellek leleplezésére április 14-én kerül sor. Hogy addig se lankadjon a telefonok körüli felhajtás, a japán gyártó két kedvcsináló videót publikált a saját YouTube csatornáján.

A Sony a videóiban kiemeli az általuk szerzett fényképezőgépekkel és hangtechnikával kapcsolatos szakértelmükkel, magukra pedig úgy hivatkoznak, mint egy kreatív szórakoztató vállalat, amelynek technológiája szilárd alapokon nyugszik. Az első videóban megerősítésre kerül, hogy a Mark III készülékek már úton vannak, de a felvételen nem sokat lehet látni az Xperia 1 III es Xperia 10 III mobilokból. Helyettük mindenféle egyéb Sony holmi látható a rövidfilmen, fejhallgatók, kamerák és egyéb professzionális eszközök tűnnek fel képernyőn.

A telefonok külalakja sok újdonságot nem hordoz majd magában, igazából már nagyjából mindent láttunk a múltbeli szivárogtatások során. A második videón a mobilok már feltűnnek egy villanás erejéig, a felvételen a tripla kamerás képrögzítő egység kapja a főszerepet. A szóbeszédek szerint ezúttal egy periszkópos modul is része lesz a kamerakészletnek.

A videó utal a már piacon lévő és lassan leköszönő Xperia 1 II es Xperia Pro modellekre is. A japán cég szüntelen emlékeztet bennünket arra, hogy többek között saját stúdiói révén micsoda óriási befolyással bírnak a film, a játék, és zeneipar felett, és persze nagyon büszkék a rengeteg általuk gyártott kapcsolódó hardverre. Kíváncsian várjuk a rengeteg tapasztalat és szakértelem végül milyen módon ölt testet az április 14-én bemutatásra kerülő új Xperia telefonokban.

Forrás: Sony Xperia

Szólj hozzá