A Sony minimális változtatásokat eszközölt a PlayStation 5 Digital Edition-ön

A Sony minden különösebb bejelentés vagy csinnadratta nélkül piacra dobta Japánban a PlayStation 5 Digital Edition egy vadonatúj változatát, amelyen minimális változtatásokat eszközölt a gyártó. Azok a bizonyos változtatások szó szerint minimálisak, az új változat állítólag 300 grammal könnyebb az eredetinél.

A hivatalos kézikönyv és a gyors indítási útmutató szerint, amelyet a PS5sokuhouInfo találd meg a Twitter végtelen birodalmában az új CFI-1100B modellszámú verzió és az eredeti CFI-1000B változat között csupán az eltérő súly, illetve a konzol függőleges állványának, vagyis jobban mondva annak csavarjának kialakításában fedezhetünk fel különbséget, utóbbihoz mostantól nem lesz szükség csavarhúzóra, vagy érmére, ha szeretnénk beállítani.

A japán gyártó dokumentációja szerint az új változat ugyanazokkal a méretekkel rendelkezik, mint a korábbi.

Akkor mégis mi változott? Kisebb lett esetleg a hűtőborda, vagy változott valami a tápegységen belül, amelynek coil whine jelensége számos felhasználót zavar? Egyelőre nem tudunk konkrét választ adni, de vélhetően nem kell sokat várni arra, hogy egy műszaki érzékkel rendelkező vlogger rátegye a kezét a gépre, és kiderítse a konkrét változtatások jellegét.

Forrás: The Verge

Szólj hozzá