A Sony végre elárulta a Sony PlayStation 5 árát és a megjelenésének időpontját is

Újabb eseménnyel kedveskedett a Sony a rajongóknak, ahol főleg a játékoké volt a fő szerep, ám végre választ kaptunk a két legégetőbb kérdésre is.

A Sony mai bemutatója kissé lassacskán indult, hiszen játékokból láthattunk részleteket, ennek ellenére nem lehet hiányérzetünk. Olyan címeket kapunk majd a megjelenés időpontjában, mint a  Spider-Man: Miles Morales, Call of Duty Black Ops: Cold War, Devil May Cry 5 Special Edition, vagy a Fortnite felújított verziója.

Remek hír, hogy a PlayStation Plus előfizetők kapnak majd néhány kezdőjátékot is a konzolok mellé, amelyek ráadásul az PS4 húzócímei voltak. Ilyen például a God of War, Uncharted 4 és a The Last of Us: Remastered.

A végére hagyta a Sony az árat, amely Európában 399 euró lesz a PlayStation 5 Digital Edition, és 499 euró lesz a Blu-Ray lejátszóval szerelt változat esetében. A hazai árak még nem hivatalosak, ám több fórumon is felbukkant az információ, miszerint a következő árcédulákra számíthatunk:

  • PlayStation 5 Digital Edition – 144.990 Ft
  • PlayStation 5 – 179.990 Ft

A megjelenés időpontja is kiderült, ami érdekes módon nem ugyanakkor történik majd a világ minden pontján. Egyes régiókban már november 12-én elérhetővé válik a konzol, ám Magyarországon november 19-én juthatunk majd hozzá a PlayStation 5-höz.

Forrás: Sony

Szólj hozzá