A Sony visszatérhet a tablet piacra!

A Sony körülbelül 3 éve jelentkezett utoljára tablettel, mivel ekkor jött ki az Xperia Z4.A szüneteltetés nem meglepő, pláne annak függvényében, hogy mekkora piaci részesedést vesztettek az utóbbi években, ráadásul a tabletőrület is eléggé visszaszorult.

Azonban most úgy tűnik, hogy rögtön két tabletet is terveznek, egy 8 és egy 10 colost. Erre utal  Sony Xperia XZ2 kamera alkalmazásának néhány sora, illetve ábrája.

Cam_core_eye_position_tutorial_port_ Tablet_8inch_icn.PngCam_core_eye_position_tutorial_port_ Tablet_10inch_icn.PngCam_core_eye_position_tutorial_ Tablet_8inch_icn.PngCam_core_eye_position_tutorial_ Tablet_10inch_icn.PngCam_core_fast_switch_tutorial_port_ Tablet_8inch_icn.PngCam_core_fast_switch_tutorial_port_ Tablet_10inch_icn.PngCam_core_fast_switch_tutorial_tablet_ 8Inch_icn.PngCam_core_fast_switch_tutorial_tablet_ 10Inch_icn.Png

A hírek szerint a két tablet először Japánban lesz majd elérhető, az NTT DoCoMo szolgáltatónál, és később jelenhet meg a többi régióban.

Bár kissé furcsának tűnhet, hogy a Sony visszatérne erre a piacra, de mivel erre utaló ábrát is találtak a applikáció boncolgatásánál, így mindenképpen többről van szó, mint holmi pletykáról. Mindenesetre csak akkor fogunk biztosat tudni, ha további információ is megjelenik róluk.

Forrás: Phonearena

Szólj hozzá