A Spotify népszerűségét az Apple Music sem tudja megingatni

A streamelés egyre közkedveltebb, és ezt a Spotify időben felismerte, ráadásul nagyon jó felhasználói élményt tudott biztosítani. Ebből azóta is profitálnak, a versenytársak legnagyobb bánatára.

A Spotify bejelentette, hogy több mint 60 millió előfizetőjük van, melyet az elmúlt egy évben 10 millióval tudtak növelni. Világszerte közel 140 millióan használják a streamer szolgáltatást, hogy kedvenc zenéiket hallgathassák a mobilra és pc-re letölthető kliensen keresztül. Ebben a számban persze már benne vannak az ingyenes verziót használók is.

Ha valaki szeretné kipróbálni, jó tudni, hogy az első hónap teljesen ingyenes, és prémium szolgáltatást kapunk. Onnantól is tovább lehet használni a programot akár fizetés nélkül is, ám ekkor reklámokat hallhatunk időnként, és nem tudunk számok között váltani, vagy beletekerni.

A prémium szolgáltatás több előnnyel is jár, például jobb minőségeben tudjuk a számokat hallgatni, és offline zenehallgatásra is van lehetőég. Ezt azt jelenti, hogy otthon letöltött listáinkat útközben, mobilnet nélkül és élvezhetjük. Akit komolyan érdekel, annak mindenképpen érdemes befizetni a havi 5 eurós díjat, de legalábbis előtte ingyenesen 1 hónapig kipróbálni, mert garantáltan nem fog csalódni.

Mikor az Apple Music kijött, mindenki trónfosztást várt, de tekintve hogy a Spotify már 7 éve a piacon van, így erre a közeljövőben nincs esély, hiszen közel kétszer annyi előfizetőjük van, mint az konkurens szolgáltatásnak.

forrás: Spotify

Szólj hozzá