A telefont is helyettesítik ezek az Oukitel és Kospet okosórák

Igazából hihetetlen, hol tart a jelenlegi technika, hiszen manapság már egy teljesen megfizethető okosóra is képes kiváltani egy átlagos, középkategóriás, de legalábbis belépőszintű okostelefont, szóval lehet vele Knight Rider stílusban telefonálni, illetve még egy rakás más dolgot. Az alábbiakban három ilyen óra nagyon rövid ismertetője következik, amelyek akkor lehetnek remek választások, ha másodlagos telefont, funkciókkal gazdagon megpakolt okosórát, vagy mindkettőt keresel, de nem akarsz egy vagyont fizetni értük. Miért is tennél így, ha a termék képes mindkettőre, nem igaz?

KOSPET Prime SE

A Kospet továbbra is azért az egyik kedvenc márkanevem, mert tisztára úgy hangzik, mint egy goa’uld rendszerúr megszólítása a kedvenc sorozatomból, a Csillagkapuból. Na jó nyilván ez a humor oldala volt, az viszont nem tréfadolog mennyi mindent tud ez a készülék, ami képes kis túlzással nyugdíjba küldeni a hagyományos okostelefonok egy részét. A készülék beépített 4G modemmel rendelkezik, szóval mindenféle külső eszköz párosítása nélkül tudni vele hívásokat indítani, fogadni, ehhez minden szükséges egyéb hardvert – mikrofon, hangszóró – ugyanúgy megkapunk. Persze a fitnesz funkciók is megmaradnak, illetve van beépített navigáció, szóval óraként sem vall kudarcot az eszköz, ami most forintos áron rendelhető, viszont ha használjuk a KOSPETPRIMESE kupont, ezen az összegen lehet valamelyest mérsékelni. A készülék részletes műszaki ismertetése az alábbi linkeken megtekinthető, az alsó magyarul van, igaz gépi fordítás, de talán lesz, akinek ez is segítség.

OUKITEL Z32

Ennél az óránál is adott a 4G modem, tehát egy SIM kártya behelyezését követően mehetnek a szokásos telefonos funkciók, ráadásul a készülék még a nálunk használatban lévő, és ázsiai gyártók esetében sokszor mellőzött B20 frekvenciát is ismeri, ami főleg a vidéken elő felhasználóknak jöhet jól. A készülék 3 GB RAM valamint 32 GB belső tárhely mellett egy korrekt középkategóriás okostelefon hardveres képességeivel bír, van itt Wi-Fi, GPS, beépített kamera, arcalapú azonosítás, fröccsenésálló kivitel, és minden, ami szemnek és szájnak ingere. A készülék most 46 200 forintos áron rendelhető a GearBest jóvoltából, ám az OUKITELZ32 kupon felhasználásával csökkenthető a vételár. Csapjatok le az órára, amíg akciós!

KOSPET Prime

A gyártó eredeti modellje már mindent tudott, amit egy ilyen okostelefon/okosóra hibridnek tudnia kellett, és még mindig elsőrangú ajánlat lehet, ha olyan terméket, eszközt keresel, ami a két kategória határán helyezkedik el. A 4G modem mondanunk sem kell újfent megtalálható a hardveres jellemzők között, és persze nem kell lemondani a GPS navigációról sem, valamint rendelkezésre áll a Wi-Fi, a  duál kamera – igazi James Bondok lehetünk egy ilyen órával, persze senkinek semmi rosszaságra nem akarunk tippeket adni -, aztán mindenképpen említést érdemel a rengeteg megszokott okosóra funkció, és persze a Bluetooth 4.0, amivel ugyanúgy párosítható minden nem őskori okostelefon, táblagép, mindegy, hogy iOS, vagy Android rendszert futtat. A Kospet Prime most 45 900 forintos áron rendelhető, ha szeretnétek többet tudni a készülékről, akkor érdemes meglátogatni a lenti linkek valamelyikét, amelyeken keresztül rendelni is tudtok, ha megtetszene a termék.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá