A vártnál jóval kevesebb helyet foglal majd a Galaxis Őrzői játék

Már mindenki azon gondolkozott, hova mentse le a családi fotókat és home videókat, csak hogy legyen helye a merevlemezen a hamarosan megjelenő Guardians Of The Galaxy játéknak, ami eredetileg mondhatni nevetséges, 150 GB-ot foglalt volna. Szerencsére a fejlesztő Eidos Montreal valahogy sikeresen a felére zsugorította a játék méretét.

Az egy dolog, hogy mennyi helyet foglal a merevlemezen, de abba is gondoljunk bele, hogy ha mondjuk valami zsákfaluban laksz és pocsék az internet, mennyi ideig tart letölteni egy 150 GB-os játékot. Megsúgjuk: elég sokáig. A jó hír viszont az, hogy most már csak egy örökkévalóság felét kell várnia a kevésbé gyors internettel rendelkezőknek, mivel a fejlesztőknek valahogy mégiscsak sikerült mindössze 80 GB-ra lecsökkenteni a játék méretét.

A Guardians Of The Galaxy hivatalos Twitter oldalán jelent meg egy poszt, amelyben az áll, hogy: “szerettünk volna tájékoztatni benneteket a játék PC-s változatának végleges méretéről, ami nem lesz 150 GB. A fejlesztőcsapat a játék utolsó simításait végzi, és megerősíthetjük, hogy az 80 GB lesz annak megjelenésekor.”

Bár a legtöbben már hozzáférést nyerhettek valamilyen villámgyors, gigabites internethez, és az 1 TB feletti SSD-k sem számítanak ritkaságnak a mai világban, azért örömteli, hogy némi szoftveres reszelésnek köszönhetően sikerült jóval kisebbre venni a játék méretét. Azt nem tudni, hogy a Galaxis Őrzői Steam adatlapján eleve tévesen voltak megjelenítve a követelmények, vagy az Eidos Montreal a felhasználók hőbörgéseinek hatására faragta kisebbre a játékot, mindenesetre mi örülünk ezeknek a fejleményeknek.

Forrás: PCGamer

Szólj hozzá