A vártnál kisebb akkut kaphat a Samsung hajlítható okostelefonja

A Samsung hajlítható mobiljának története lassan kezd emlékeztetni egy szappanoperára, hiszen mindig hallunk valami újat, amit egy soron következő értesülés már serényen meg is cáfol. Eddig úgy tudtuk, a jövőt idéző készülék két akkumulátort fog kapni, amelyeknek összesen 6000 mAh kapacitása lesz, ám a legfrissebb hírek szerint ennél jóval szerényebb energiák fognak feszülni azokban a telepekben.

Az új infók szerint valóban két akkumulátor lesz a telefonban, azonban egyenként 2190 mAh kapacitással, így összesen 4380 mAh-nak megfelelő töltést lesz képes tárolni a Galaxy F aksi rendszere. A holland forrás kiderítette a telepek modellszámát: EB-BF900ABU és az EB-BF901ABU, legjobb tudásuk szerint ezek látják majd el a Samsung készülékének méregdrága hardveres elemeit energiával.

Hogy valami jót is tudjunk mondani, a korábban már sokat emlegetett, prémium középkategóriás Samsung Galaxy A70 aksijának is kiszivárgott a kapacitása, jelen esetben egy 4400 mAh-s telepre kell majd számítani. Ez kicsivel több, mint a Galaxy A50 akkujának 4000 mAh-s teljesítménye, viszont nyilván elmarad a Galaxy M20 5000-es aksijától. Egyébiránt a Galaxy A70 10 nanométeres csíkszélességű Exynos 9610 lapkát és AMOLED kijelzőt kaphat, ami már csak azért is nagy szám, mert a többi új Galaxy A és M szériás mobil esetében LCD panellel kell majd beérnünk.

Ha netán elfelejtettétek volna, a hajlítható mobilt február 20-án mutatják be végre teljes életnagyságában. Az új A szériás telefonokról sajnos nem tudni, mikor érkeznek, viszont a Galaxy M készülékeknek már január 28-án örülhetünk.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá