A víz alatt is használhatjuk majd a következő iPhone szériát

Mikor azt hisszük, hogy már mindent láttunk, akkor jön egy ilyen hír, amely olyan funkcióval kecsegtet, ami elsőre teljesen feleslegesnek  tűnhet, ám szerencsére ez nem teljesen igaz.

Hihetetlenül repül az idő, hiszen lassan egy fél éve már, hogy az Apple bemutatta az iPhone Xs szériát. Ez egyben azt is jelenti, hogy félidőben járunk, ugyanis szinte biztosra vehető, hogy idén is szeptemberben érkeznek a legújabb iPhone-ok. Ezzel kapcsolatban Ming-Chi Kuo szólalt meg, aki az egyik legmegbízhatóbb Apple elemzőnek számít.

Idén is 3 modellre számíthatunk, amelyek az iPhone XI (5,8″), iPhone XI Max (6,4″) és szintén az iPhone Xr (6,1″) néven érkezhetnek. Volt már pletyka arról, hogy minden készülék esetében OLED panelre vált a gyártó, ám Kuo szerint a kisebb modell ezúttal is LCD kijelzőt kaphat, mivel ezen a téren tudnak a legtöbbet spórolni, ez pedig elkerülhetetlen a kedvező ár miatt.

Az XDA-s Max Weinbach szerint érdekes funkció kerül majd az idei készülékekbe, hiszen vízalatti móddal bővül a repertoár. Ennek köszönhetően akár vízben tartva is érzékelik majd az érintéseket a mobilok, ám természetesen ennek más előnye is van. Ha valaki próbált már esőben mobilozni, az tudja, hogy nem igazán megvalósítható a dolog, ám ez a megoldás kiküszöbölné ezt a “hibát”.

Nemrégiben egyébként az Apple feje, Tim Cook is arról beszélt, hogy az idei Apple termékektől eldobjuk az agyunkat. Mivel a fent említett fícsör ehhez kevés lenne, ezért minden bizonnyal más újításokat is hoznak majd az idei iPhone-ok. Ezt el is várjuk, ugyanis manapság már nem elég ugyanazt a mobilt erősebb hardverrel kiadni. Ezt mára a legnagyobb gyártók is megtapasztalhatták, hiszen a kisebb gyártók egyre erősödnek, a nagyok eredményei pedig csökkenő tendenciát mutatnak, erre pedig most már az Apple-nek is reagálni kell.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá