A Xiaomi 12 nem támogatja majd a 120 wattos töltést

Az eddigi pletykák szerint a Xiaomi 12 sorozat tagjai lesznek a legelsők, amelyek belsejében már Qualcomm Snapdragon 898 lapkakészlet teljesít szolgálatot, és a készülékek állítólag még az idén megmutatják magukat a nyilvánosság előtt. Most újabb értesülések láttak napvilágot a készülékek, vagyis jobban mondva az alapmodell kapcsán, ami állítólag nem fogja támogatni azt a fenomenális 120 wattos gyorstöltést, ami a kínai gyártó egyik büszkesége. Nyugi, a töltés még így is piszokgyors lesz…

A legújabb információk a Digital Chat Station nevű kínai szivárogtatótól származnak, a tippmester már többször bizonyította, hogy meg lehet bízni az értesüléseiben, olvasóink pedig rendszeresen találkozhatnak a nevével. Bennfentesünk úgy tudja, hogy az alapmodell nem fogja támogatni a 120 wattos gyorstöltést, de még így is iszonyat gyorsan tölthetjük majd 100 wattos adapterekkel. Amit eddig tudunk róla, az alapján a Xiaomi 12 inkább a mostani 11T Pro-ra fog hajazni, mivel hiányozni fog belőle a periszkópos kamera, illetve a kiváló minőségű ultraszéles modul is. A szivárogtató szerint a mobil továbbfejlesztett elsődleges kamerát kaphat, amelynek alapjait 108 helyett 50 megapixeles szenzor szolgáltathatja majd.

Digital Chat Station értesülései alapján a gyártó nem fogja sajnálni az akkumulátor kapacitást, de azt ő sem árulta el, hogy egészen pontosan mekkora a telep kerül a Xiaomi 12 borítása alá. Azt viszont igen, hogy a készülék magas kijelző/előlap aránnyal büszkélkedhet majd, és az előlapi kamera egy kisebb kivágásba költözhet. A Xiaomi 12 Pro kapcsán a szivárogtató korábban tripla 50 megapixeles képrögzítő rendszerről beszélt, amelynek részét képezné egy széles, ultraszéles valamint telefotó modul egyaránt. Mondjuk ezeket augusztusban mondta, így még ha akkor nem is tévedett, a gyártó azóta bőven változtathatott a mobil arculatán és hardveres képességein, a kamerákat is beleértve.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá