A Xiaomi Mi Note 10 az első 108 megapixeles kamerás mobil – kizárólag a GearBesten!

A Xiaomi Mi Note 10-et a GearBest webáruház fogja elsőként forgalmazni, ennek pedig egyszerű az oka, a webshop mindig is kiemelt figyelmet fordított a helyi márkák népszerűsítésének, és ha van gyártó, amelyik megérdemli reflektorfényt, akkor az a Xiaomi. A brand legújabb okostelefonja tehát a Mi Note 10 lesz, ami elsősorban, de nem kizárólagosan a 108 megapixeles kamerája miatt emelkedik ki a konkurens termékek közül, ugyanakkor kiváló vétel a hatalmas aksija, a gyors processzor, és a gyönyörű képernyő miatt is.

A Xiaomi Mi Note 10 forgalmazását tehát november hatodikán kezdi a GearBest, habár ez még változhat a Xiaomi kérésére. A telefon megvásárlásához szükséges linkek már élnek, az alábbiakban közzé is tesszük őket, majd röviden ismertetjük, miért is olyan remek mobil a Mi Note 10. A telefont háromféle árnyalatban lehet majd megrendelni, létezik zöld, fehér, valamint fekete variáns. Íme a különböző színű verziókhoz elvezető linkek:

Fekete

Sötétzöld

Fehér

Egyelőre nem tudni pontosan mennyiért lesz kapható a telefon, de az garantált, hogy a GBMINOTE10 kupon segítségével kedvezményesen lehet majd beszerezni a mobilt. A kód szintén csak holnaptól lesz éles, november hatodikától lehet majd felhasználni, egészen pontosan este 7 órától.

És miért a Xiaomi Mi Note 10 lesz az elkövetkezendő idők legérdekesebb okostelefonja? Ennek számos oka van, leginkább a kamerarendszer miatt lesz különösen figyelemreméltó ez a modell, hiszen a hátlapon található 5 érzékelőt magában foglaló képrögzítő apparátus elsődleges szenzora egy 108 megapixeles ISOCELL Bright HMX, amelyet a Xiaomi és Samsung mérnökei közösen fejlesztettek. Ezzel az érzékelővel, illetve annak pixelösszevonó képességeivel részletgazdag fotók készíthetőek akár kedvezőtlen fényviszonyok között is, sőt utóbbi az egyik erőssége lesz ennek a készüléknek.

A megjelenítő is gyönyörű, mivel egy méretes Super AMOLED panelről van szó, amin Full HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak, ráadásul vékony keretekkel. Miért szuper még a Xiaomi Mi Note 10? Eszméletlenül jól fogja bírni szusszal, mert a burkolat alatt egy 5250 mAh kapacitású akkumulátor feszít, melyet 30W-s gyorstöltés révén akár 65 perc leforgása alatt teljesen újra lehet tölteni. Bővebb infók itt!

Nem semmi, igaz? Nem lennék meglepve, ha most megjött volna a kedved ehhez a készülékhez, nos létezik egy nagyon kedvező mód a telefon beszerzéséhez, amihez nem kell mást tenned, mint regisztrálni egy aktív GearBest profilt, majd aktiválni az e-mail címeddel és egy ott kapott kóddal az előrendelési igényedet. Ha többet szeretnél tudni, akkor kattints erre a linkre, az itt szerzett kuponnal sokkal olcsóbban meg tudjátok majd venni a Xiaomi Mi Note 10-et.

A Xiaomi Mi Note 10 2019 egyik leggazdagabb felszereltségű okostelefonja lesz, melyet a világ harmadik legnagyobb gyártójának mérnökei fejlesztettek tökélyre, és elsőként a GearBest kínálatában lesz megvásárolható. Ha netán úgy gondolod, hogy létezik némi hasonlóság a Xiaomi CC9 Pro és a Mi Note 10 között az egyáltalán nem a véletlen műve, a GearBest készített egy összehasonlítást mire lehet számítani a két készülék kapcsán, és milyen hasonlóságok, illetve különbségek lehetnek a mobilok között. Az összegzés erre a linkre kattintva tekinthető meg!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá