A ZTE két belépőszintű Blade szériás mobillal rukkolt elő

A ZTE Blade szópárosítás még ma is kellemesen cseng a magyar fülekben, hiszen a kínai gyártó nagyon jól felszerelt és kiváló ár/érték aránnyal rendelkező készülékeket kínált ezen a néven. A telefoncsalád továbbra is él, olyannyira, hogy most két készülékkel is gazdagodott, ezek inkább alsó-középkategóriás modellek, és bár egyelőre csak az Egyesült Államokban kaphatóak, nem lennénk meglepődve ha máshol is felbukkannának a későbbiekben.

A ZTE egy amerikai szolgáltatóval karöltve kínálja ezeket a telefonokat, tehát egyelőre csupán a a Visible kínálatában elérhető a ZTE Blade A7 Prime, és a ZTE Blade 10 Prime. Ezek egyáltalán nem csúcskategóriás telefonok, de nyilván muszáj arról is tudósítani, merre tart a belépőszint manapság. A ZTE Blade A7 Prime 6,09 colos HD+ felbontású képernyővel rendelkezik, melynek felső részén esőcsepp alakú szenzorsziget található, 5 megapixeles előlapi kamerával.

A matt hátlapnak szövethatású textúrája van, itt bukkanunk majd rá a 16 megapixeles elsődleges képrögzítőre, mely teljesen magányosan szolgál. Az f/2,0 rekeszértékű kamerán kívül még egy LED villanó, valamint egy ujjlenyomat-olvasó foglal itt helyet. A készülék belsejében MediaTek Helio A22 chipset zakatol 3 GB RAM, valamint 32 GB belső tárhely mellett, utóbbi bővíthető. A készülék 3200 mAh kapacitású akkumulátorát USB-C porton keresztül lehet tölteni, és sokak örömére nem maradt le a fülhallgató kimenet sem. A mindössze 99 dolláros áron kapható okostelefon Android 9 Pie operációs rendszert futtat.

A ZTE Blade 10 Prime már egy kicsit komolyabb vétel, a hátoldalán duál kamerakészet virít, a belsejében pedig egy jóval erősebb processzor végzi a számításokat. A megjelenítő felbontása és nagyobb, ezúttal 6,3 hüvelykes Full HD+ panellal van dolgunk, szintén egy apró notch-csal a felső részen, ide szerelték a készülék 16 megapixeles szelfikameráját. A hátoldalon szintén 16 megapixeles érzékelőt találni, melyet ezúttal egy 5 megapixeles mélységérzékelő segít, főleg a portréképek készítésekor. Akárcsak a másik telefon esetében, most is kapunk egy kör alakú ujjlenyomat-olvasót. A ZTE Blade 10 Prime burkolata egy MediaTek Helio P60 lapkakészletet rejt, a chipset mellé 3 GB RAM, valamint 64 GB belső tárhely került.

Az akkumulátor ezúttal is 3200 mAh kapacitású, de immáron gyorstöltés támogatással is rendelkezik. A telefonon Android 9 Pie operációs rendszer fut, és ezúttal sem kell lemondani a fülhallgató kimenetről. A Visible vásárlóinak 179 dollárt kell kifizetni ezért a készülékért, a forgalmazás már egyébként már megindult. Bár erről egyelőre nem volt szó, nem volna teljesen valószínűtlen, ha más piacokon is forgalomba kerülne ez a két készülék, talán valamilyen más néven.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá