Akcióban a FIIDO elektromos biciklik

Bár már egyre kevésbé alkalmas az idő a tekerésre, azért még egy darabig ki lehet élvezni a biciklizés örömeit, pláne ha olyan járgányról van szó, amin egy elektromos motor is besegít a száguldásba. Ha szeretnétek venni mostanában ilyen eszközt, akkor érdemes megnézni ezt a rövid cikket, mert a GearBest jóvoltából most nagyon kedvező áron lehet a FIIDO elektromos kerékpárjaihoz hozzájutni. Ne feledjétek, az összes termék lengyel raktárból érkezik, ami gyors szállítást jelent, illetve azt, hogy semmilyen extra költség nem terheli a rendeléseteket.

A FIIDO D1 egy nagyon vagány elektromos kerékpár, aminek 14 colos kerekei vannak, és 250W teljesítményű motor rejtőzik a belsejében, ami maximálisan 25 km/óra sebességet tesz lehetővé. A bringa képes akár 120 kg-os embereket is szállítani, és a váza is összehajtható. A készülék háromféle üzemmódban használható, ha teljesen az elektromos motorra hagyatkozunk, akkor a legnagyobb elérhető hatótáv olyan 40 km lehet, nagyjából. Iskolába járni, vagy munkába, a nagyvároson belül, elkerülendő a tömeget és a zajt nincs is ennél a masinánál ideálisabb. A FIIDO D1 most mindössze 175 868 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából, ám a K375A061AC18D000 kupon felhasználásával ez az összes tovább mérsékelhető.

A FIIDO D2 már nagyobb, 16 colos kerekekkel rendelkezik, a borítás alatt pedig ugyanúgy 250W-s villanymotor szaggatja az instrángot, a legnagyobb elérhető sebesség ezzel a géppel is olyan 25 km óránként. Ugyanúgy lehet teljesen elektromos, hibrid, vagy önerős a meghajtás, ha csak a legelső opcióra támaszkodunk olyan 30-40 km-t tudunk megtenni a 7,8 Ah-s telepnek köszönhetően. A váz összehajtható, a kormány és az ülés magassága állítható, ennél fogva a masina könnyen szállítható, és ez még rímelt is. Nem kell madárcsontúnak lenni, hogy nyeregbe pattanhass, a készülék váza egy akár 120 kg-os deli harcost is képes a csatába repíteni. A FIIDO D2 179 564 forintos áron kapható magyar valutára átszámítva, de ezen az összegen lehet némileg mérsékelni a J374C5F9CED8D001 kuponnal. 

A FIIDO D3S 16 colos kerekeken gurul, miközben egy 250W teljesítményű elektromos motor található a belsejében, ezzel a szerkezettel 25 km/óra sebességgel lehet falni a kilométereket, már amennyiben mi magunk nem akarunk tekerni. Ha így teszünk, akkor az elérhető maximális hatótáv 25 és 40 km között lesz, de ha rásegítünk mi is egy kicsit a gépezet munkájára, akkor ez a távolság jóval nagyobb lehet. A villanybringa burkolata alatt lévő akkumulátor 5 órás töltést igényel, ha netán teljesen lemerülne. A készülék váza strapabíró alumíniumból készült, ami simán elbír egy 120 kg-os felhasználót is, nem mellesleg ez a bizonyos váz összehajtható, és így könnyedén tárolható, szállítható. A FIIDO D3S most csupán 190 960 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából, ám a M3759F2A79E1D000 kupon felhasználásával a vételár csökkenthető.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá