Akciós termékek cseh raktából a GearBesten

Az alábbi néhány sorban olyan terméket fogunk bemutatni, amelyek most kiváló kuponos akcióban kaphatóak a GearBest webáruházában és nem mellesleg cseh raktárakból szállítják ki őket. Miért jó ez? A garantáltan vámmentes szállítás sokkal rövidebb ideig fog tartani, mintha Kínából rendelnénk az adott holmit. A termékek között van robotporszívó, elektromos fogkefe, és világítótest is. 

A GearBest kínálatában most jelent meg a Xiaomi Mijia T300 elektromos fogkefe, ami percenként 31000 magas frekvenciájú rezgéssel tisztítja a fogakat. A készülék tartós anyagokból készült, a szennyeződések nem tapadnak meg rajta, egy ilyen masinát megvenni hosszútávú befektetés, de ezt már nagyon jól tudja az, akinek vannak otthon Xiaomi termékei. A gépezet belsejében lévő 750 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a fogkefe használható akár 25 napon keresztül is egyetlen feltöltéssel, így kiváló társ lehet az utazásokhoz. A Xioami Mijia T300 most mindössze 7572 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából, ám ha felhasználjátok a GB-HBZXMTH3 kupont ez az ár némileg tovább mérsékelhető.

Az iLife V5S Pro intelligens robotporszívó megszünteti a takarítással járó nyűgök tetemes részét, a masina felmos, porszívóz, a működése halk, van benne ütközésgátló rendszer, és olyan érzékelők, melyek megakadályozzák a készülék lezuhanását a peremekről. A készülék munkáját lehet időzíteni, sőt be lehet programozni egy napi takarítási rutint, így a tisztaság állandóan fenntartható marad. A robotporszívó egyetlen feltöltéssel képes akár 150-180 négyzetmétert is megtisztítani. Ha van otthon kis kedvenc, ez a szerkezet mondhatni kötelező vétel lesz. Az iLife V5S Pro intelligens robotporszívó most mindössze 42 417 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából.

Szintén egy robotporszívó mégpedig ugyanattól a gyártótól, az iLife V7S Plus multifunkciós készülék a lakás tisztaságának fehérköpenyes őre lehet, miközben az ára egyáltalán nem vészes, 50000 Ft alatt marad. A készülék képes azonosítani az adott felületfajtát és eszerint igazítja a takarítási módot, a forgó kefék nem kímélnek semmilyen piszkot. A szerkezet egyetlen feltöltéssel 120 perces üzemidőre képes, ennyi idő alatt komplett lakásokat képes kitakarítani, miközben akárcsak az előbb ismertetett készüléknek, minimális a zajkibocsátása. A módfelett kedvező ár ellenére a szerkezet nemcsak porszívózni, de felmosni is tud, amerre jár csupán patyolattisztaság maradhat. Ha nem igazán vagy a házimunka hőse, illetve fontos elfoglaltságaid nem engedik, hogy érdemben foglalkozz az otthonod takarításával, jobb ha minél hamarabb vásárolsz egy ilyen, vagy ehhez hasonló készüléket. Az iLife V7S Plus multifunkciós robotporszívó most mindössze 48 477 Ft-os áron kapható a GearBest jóvoltából, ennyi pénzért nagyon ritkán kapni olyan szerkezetet ami képes felmosni. Csapjatok le és minek hamarabb, mer a villámvásár szeptember ötödikén véget ér

Hozzunk némi fényt a sötétségbe a Xiaomi ökoszisztémájába tartozó Yeelight okos, plafonra szerelhető LED lámpája segítségével. A világítótest 30 x 60 cm-es méretekkel rendelkezik, és mint a mellékelt ábra is mutatja kiválóan alkalmazható a fürdőszobában, de nem csak ott! A készülék által kibocsátott fényerőt egy okostelefonos alkalmazással lehet szabályozni, de a szerkezethez van távirányító is. Egészen komoly fényárba borítható az a helyiség, ahol fel van szerelve ez a lámpa, a maximális fényerő ugyanis 1800 lumen. A lámpatest felszerelése eszméletlenül könnyű, a felfogatás pedig erős, és tartós, maga a szerkezet nagyon vékony és rendkívül stílusos. Egyébként ha egy kisebb méretű, ám hasonló termék jobban kielégítené az igényeidet, létezik 30 x 30 cm-es kiszerelés is. A GearBest webáruházában a Yeelight YLMB06YL lámpa mindössze 16 662 Ft-os áron rendelhető ám a YEEPANEL kupon felhasználásával ezen az összegen még lehet egy kicsit csökkenteni.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá