Akciókkal köszönti a GearBest a húsvét ünnepét

Kicsik és nagyok egyaránt várták már ezt az ünnepet, hiszen a pihenés, a rokonlátogatás, és a nagy zabálások mellett egyéb remek programok várnak ránk. Szerencsére kedvenc oldalunk sem pihent, és újabb leárazásokat tart a webshopjában.

Ezúttal persze nem csak a kütyüké a főszerep a GearBest-en, hiszen rengeteg játék és ünnepi kellék került az akciós kínálatba. A promóciós oldalt ezen a linken éritek el, de természetesen néhány terméket mi is mutatunk nektek.

Smart Matching Eggs oktatójáték

Kisgyermekeknek remek készségfejlesztő lehet ez a játék, amely a Flash Sale keretein belül 11.99 dollárért rendelhető meg ide kattintva.

Soft Fabric Burrow Bunny

Egy aranyos plüss üregi nyúlhoz is hozzájuthatunk az ünnep alkalmából, melyet 9.99 dollárért vásárolhatunk meg.

Űrhajó kirakós

Különleges játékról van szó, hiszen ez amolyan 3D-s puzzle-nek felel meg. Ezt bizonyára még az idősebbek is élvezik majd, hiszen nagyon komoly kihívást jelent az űrhajó megalkotása, mivel nem kevesebb, mint 3208 darabkából kell megépítenünk. Jelenleg 118.99 dollárért rendelhető GB$TH13SSM kuponnal ezen a linken.

Joyroom töltő

Egy töltő mindig jól jön, a Joyroom termékéhez pedig ráadásul egy USB Type-C kábel is jár, az ára pedig a 714NRH6DQG kuponnal mindössze 4.99 dollár.

Vezeték nélküli fülhallgató

Hihetetlen olcsó áron juthatunk ehhez a teljesen vezeték nélküli fülhallgatóhoz, amelyhez egy stílusos dokkoló is jár, ezért pedig mindössze 1.99 dollárt kell fizetnünk.

Joyroom univerzális töltő

MacGyver is megirigyelné ezt az univerzális töltőt, amely remekül jöhet azoknak, akik sokat utaznak külföldre. Minden létező aljzatba használható, és 5V/2.4 A-s töltésre is képes, az ára pedig 13.99 dollár a 7G3QXZZIZ3 kód beírása után.

Szúnyogcsapda

Jön a nyár, amit az apró vérszívók alaposan meg tudnak keseríteni, ám szerencsére van megoldás. A lámpa fénye odavonzza az élősködőket, míg a ventilátor beszippantja őket, így biztosítva a nyugalmunkat. Az ára sem vészes, mivel a GBHOME444 kuponnal jelenleg 12.99 dollárt kérnek el érte ezen a linken.

Jó vásárlást kívánunk minden kedves olvasónknak.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá