Akciós áron kapható a 360 S6 Pro robotporszívó

A robotporszívók egyre nagyobb teret nyernek az emberek életében, akik kezdenek rájönni, nem szükséges egész nap a takarítással kínlódni és cselédet fogadni sem kell ahhoz, hogy tisztán tartsák az otthonukat. A GearBest jóvoltából most egy kiváló modell, név szerint a 360 S6 Pro kapható kedvezményes áron, ennek apropóján úgy gondoltuk érdemes lesz röviden megismerkedni azzal a gépezettel, ami lakásotok tisztaságának őrzője lehet a jövőben.

Számos indokot fel tudunk sorolni, miért érdemes ezt a készüléket választani, ezek közül csak egy lesz az egyébként robotporszívók között korrekt, megfizethető vételár. A 360 S6 Pro 2200 Pa szívóerővel rendelkezik, nyomában így nem marad sem piszok, sem atka, a hajnak és a kutyaszőrnek sincs esélye a gépezettel szemben. A szerkezet belsejében 5200 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek köszönhetően a masina 300 négyzetméteres területeket is képes megtisztítani, és mivel rendelkezik feltörlés funkcióval azt akár egy 150 négyzetméteres felületen is be tudjuk vetni.

Csendes üzemmódban a 360 S6 Pro képes három órán át is üzemelni.  Ha netán elkezdene merülni, teljesen önállóan elgurul a töltőállomására, majd onnan folytatja a melót, ahol abbahagyta. Háromféle módon tudunk feltörölni a készülékkel ezt a beépített 200 ml-es víztartály teszi lehetővé, a munkafolyamatokat egy okostelefonos applikáción keresztül tudjuk irányítani könnyedén, akár a kanapé kényelméből.

Be lehet állítani tiltott zónákat, a vezérlésbe be lehet vonni másokat is, a robotporszívó fejlett érzékelőinek köszönhetően pedig nem lesz egyetlen kihagyott rész sem és attól sem kell tartani, hogy nekimegy a bútoroknak, vagy leesik valami peremről. Küszöbökkel is jól boldogul a 360 S6 Pro, azok lehetnek akár 2 cm magasságúak is, nem akasztják meg a gépezet munkáját.

A robot mindössze 53 decibeles zajt bocsájt ki működés közben, így nem kell fejvesztve menekülni, ha nekilát feladata végrehajtásának. A 360 S6 Pro most nagyjából 163 620 forintnak megfelelő összegért lehet a Tied, amennyiben használod a 360S6PRO$499 kupont vásárlás közben. További részletek, műszaki adatok, és a megrendelés lehetőségei a lenti linkek valamelyikén találhatóak! Az alsó egy magyarra fordított oldalra visz benneteket, a szöveg még kicsit baltával metszett, Google Fordítós, de talán segítséget jelenthet azoknak, akiknek annyira nem erősségük az angol nyelvismeret.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá