Akciós GearBest válogatás robotporszívóval és TV- okosítóval

Amikor a GearBest akciózik bizonyos holmikat, akkor mi mindig igyekszünk elsőként beszámolni ezekről, a mai napra az ottani kollégák egy robotporszívó párost, és egy elképesztően kicsi, kvázi zsebre vágható TV-okosítót szeretnének nekünk ajánlani. Ha szeretnél tiszta otthonban nem halálosan kimerülve szórakozni egy jót, akkor érdemes tovább olvasni!

Xiaomi Mijia G1 robotporszívó

A készülék előrendelési fázisban van, és azon túl, hogy elérhető árkategóriában fut, egy csomó mindent tud. Kapásból ott van a 2200 Pa szívóerő, a felmosás funkció, a háromfilteres szűrőrendszer, valamint a 90 perces üzemidő. A G1 rendelkezik intelligens útvonaltervezés funkcióval, visszatér a töltőre ha már kevés benne a nafta, és elérhető az okostelefonos irányítás is. A mostani villámvásár ideje alatt mindössze 173,5 dolláros áron rendelhető a készülék, ami magyar pénzben nagyjából 53 438 Ft-ot jelent. A Xiaomi porszívója európai, egészen pontosan lengyel raktárból érkezik, szóval hamar megjön és nem kell extra költségek miatt sem aggódni. További részletek és rendelés a lenti linkeken!

Xiaomi Mi TV Stick

Ez a szerkezet mindössze 30 g-ot nyom, ám mindent tud, amit egy aprócska Android operációs rendszert futtató multimédiás számítógépnek kell. Jelen esetben a készülék nemzetközi piacra szánt verziójáról beszélünk, ami a Full HD tartalmakat képes minden különösebb gond nélkül megjeleníteni, elindulnak az ennél nagyobb felbontású videók is, de a prezentált képélesség maximuma az 1080p. Képernyőtükrözés, HDMI 2.0, Android 9.0 operációs rendszer, DTS HD és Dolby Stereo hangzás, szinte végtelen alkalmazáskínálat, Netflix támogatás (!), elenyésző, nagyjából 5 wattos energiafogyasztás, kétcsatornás Wi-Fi, Bluetooth 4.2 modem, micro SD kártyás bővítés jellemzi ezt az apróságot. A OI5F7EQONW kupon felhasználását követően a készülék mindössze 42,99 dolláros áron lehet a miénk, ha nincs 4K TV a háznál, akkor mondhatni tökéletes választás, a vételára magyar pénzben olyan 12 820 forintot takar. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni, akkor a lenti linkeken érdemes tájékozódni!

360 S6

Feketében és fehérben is kérhető ez a prémium jellemzőkkel ellátott robotporszívó, ami fejlett Lidar lézeres szenzorok révén érzékeli környezetét, irányítható telefonnal, de persze önállóan is kiválóan dolgozik, automatikusan újratölt, felmos és fel is töröl. A zajkibocsátás 65 decibel alatti, a működési idő 120 perces is lehet – ennyi idő alatt egy nagyobb lakást is kitakarít, a szívóerő pedig 1800 Pa. A készülék magyar valutára átszámolva nagyjából 89 320 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából. Részletes ismertető és rendelés a lenti linkeken!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá