Akciós telefonok és robotporszívók a GearBest 11.11 kiárusításában

Jelen pillanatban is nagy erőkkel dübörög a GearBest novemberi kiárusítása vagyis a 11.11, ami a szinglik világnapja is egyébként. A magányt persze egyáltalán nem lehet vásárlással orvosolni, ugyanakkor az évnek ez az az időszaka, amikor a legkedvezőbb áron lehet bezsákolni néhány igazán klassz terméket. Az alábbiakban három akciós okostelefon, valamint szintén három kedvező áron rendelhető háztartási eszköz, egészen pontosan robotporszívó kerül bemutatásra, melyeket most a megfelelő kupon használatával sokkal olcsóbban vihetsz haza.

A Xiaomi Mi Note 10 körüli őrület szerintem már hozzátok is elért. A készülék egyike a legizgalmasabb újdonságoknak, hiszen többek között gyönyörű AMOLED megjelenítővel, valamint a világon először, 108 megapixeles kamerával igyekszik levenni bennünket a lábunkról. A 6,47 colos, Full HD+felbontású képernyő mögött prémium középkategóriás vas zakatol, higgyétek el, a Qualcomm Snapdragon 730G-ben bőven van annyi kakaó, amennyire nektek szükségetek van. A készülék üzemideje sem semmi, hiszen egy 5260 mAh kapacitású telep található a belsejében, ami ráadásul gyorstöltéssel is táplálható, csak egy 30W-s adapterre lesz szükség. A készülék most 179 782 forintos áron rendelhető, ami valóban nem csekély összeg, viszont a GBMINOTE 10 kuponnal le lehet ebből az árból jócskán faragni.

Persze lehet teljesen más igények vezérelnek, és valamilyen eltérő készülékre vágysz, nos ebben az esetben szeretnénk ajánlani neked egy másik Xiaomi készüléket, mégpedig a Xiaomi Mi 9 Lite-ot, ami az egyik legbelevalóbb középkategóriás ajánlat jelen pillanatban is. A mobil 6,39 hüvelykes AMOLED képernyővel rendelkezik, melyen Full HD+ felbontásban terpeszkednek a képpontok. A gyönyörű színekkel és szinte végtelen betekintési szögekkel rendelkező képernyő takarásában egy Qualcomm Snapdragon 710 lapkakészlet végzi a számításokat, ami egy középkategóriás konstrukció, a hétköznapi feladatokhoz bőven elegendő nyers erővel. A készülék hátoldalán összesen három kamera segítségével készíthetünk fotókat, ezek közül az elsődleges 48 megapixeles felbontással bír, önarcképekhez pedig használhatjuk az előlapon található 32 megapixeles egységet. A készülék üzemidő tekintetében is nagyon jól áll, hiszen a belsejében egy 4030 mAh kapacitású akkumulátor feszít, ezt a telepet egyébként gyorstöltés révén is lehet táplálni, mindössze egy 18W-s adaptert kell használni. A telefon alkalmas arra, hogy helyettesítse a hitelkártyát, mivel rendelkezik saját beépített NFC funkcióval. A Xiaomi Mi 9 Lite olyan 4G modemmel rendelkezik, ami képes csatlakozni a nálunk használatos B20 frekvenciához, illetve természetesen magyar nyelvű menüvel is bír. A készülék 90 514 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából, viszont ha használjátok a GBMI9LITE102 kupont, le lehet ebből az összegből faragni.

Végül pedig jöjjön egy ajánlat azoknak akik a legerősebb idei hardvert szeretnék birtokolni, viszont nem szeretnének egy kisebb vagyont kifizetni. A Redmi K20 Pro nemzetközi változata, vagyis a Xiaomi Mi 9T Pro pontosan ezt ajánlja, se többet se kevesebbet. A készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet végzi a számításokat, ez a chipset egyike 2019 legerősebb mobilprocesszorainak. A telefon képernyője is egyike a szebbeknek, hiszen ez is egy AMOLED panel, ráadásul most sem adták alább Full HD+ felbontásnál, ami azért már az alsóbb kategóriákban is elvárható egyébként. A készülék hátlapján található képrögzítő rendszer elsődleges érzékelője 48 megapixeles, rajta kívül még egy 8, valamint egy 13 megapixeles egység található itt. Önarcképeket a 20 megapixeles pop-up mechanizmus révén előhívható előlapi egységgel készíthetünk. A telefon energiaellátását egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor végzi, melyet gyorstöltés révén is táplálhatunk. A Xiaomi Mi 9T Pro most mindössze 131 491 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából, ám abban az esetben ha használjátok a GBM9TPRO4 kupont valamelyest csökkenthető a vételár.

Most pedig következzenek azok a robotporszívó készülékek, melyeket a 11.11 vásár keretein belül extrém jó áron kínál a GearBest a csapata. A Roborock S5 Max már abszolút egy komolyabb ajánlat, Hiszen az aprócska készülék lézeres készülék elő kell térképezni fel környezetét Így a tisztítandó felületet semmiképpen sem marad piszkos illetve így elkerülhető a különböző bútorokkal, és más tereptárgyakkal. A szerkezet képes akár 200 négyzetméteres területet is kitakarítani egyetlen feltöltéssel, majd ha netán közben lemerülne, a készülék képes magától visszatalálni a töltőállomásra, és ha visszanyerte a teljes akkumulátor kapacitást, a munkát onnan folytatja, ahol abbahagyta. A Roborock S5 Max 152 295 forintos áron rendelhető, ám a GBROBOROCKMAX kupon felhasználásával ez az összeg némileg lefaragható.

A Xiaomi kínálatában ez volt korábban a zászlóshajó, már ami a robotporszívókat illeti. Az S50 rendkívüli erővel képes szívni a takarítandó felületeket, 2000 Pa teljesítmény mellett még a vastagabb szőnyegek sem adják fel neki a leckét. Amennyiben a helyzet úgy kívánja a szerkezet képes megnövelni a szívóerőt azokon a helyeken, ahol nagyobb a szennyeződés. A beépített víztartálynak köszönhetően elérhető a felmosás funkció is, amiért leginkább a házunkban található parketta, illetve járólap lesz a leghálásabb. Na és persze az a személy, akitől elveszi a munkát ez az apróság. A készülékben nem kevesebb, mint 13 érzékelő található, így a lakásnak egyetlen egy sarka sem maradhat ki a takarításból. A nagyon magas küszöbök nyilván megállítják a szerkezetet, de 2 cm magasságú akadályokkal még simán boldogul. Ha végzett a tisztítással a Roborock S50 szépen fogja magát és visszagurul a dokkolójához, így működése nem igényel különösebb emberi beavatkozást. Egy okostelefonos applikáció segítségével időzíteni, és távvezérelni is lehetséges a gépezetet, így mire hazaérünk már tisztaság és rend fogadhat bennünket. Az egész lakás helyett kérhetjük egy bizonyos helyiség takarítását, így például vendégek fogadása esetén külön tisztítható mondjuk a nappali. A Roborock S50 a gyártó egyik legdrágább robotporszívója, mégis jóval olcsóbban beszerezhető, mint a konkurensek megoldásai. Érdemes megfontolni a vásárlást, mert az ára hamarabb térül meg, mint gondolnánk. A Roborock S50 most mindössze 103 969 forintos áron kapható, de ha ennél olcsóbban szeretnél hozzájutni használd a GEARBEST1150 kupont.

Mai utolsó versenyzőnk, a 360 S7 szintén a középkategóriába sorolható, de persze ugyanúgy képes lesz a legtöbb háztartásban fenntartani a rendet, főleg hogy csupán nem csupán szívja a piszkot, de még fel is mos. 2000 Pa szívóerő mellett esélye sincs a szennyeződéseknek, ráadásul a masina csupán 65 decibelen dolgozik, szóval nem fogsz megőrülni a zajtól, amit kibocsát. A gép most mindössze 116 201 áron kapható a GearBest webáruházában. A készülék egyébként európai raktárból érkezik, szóval nem kell rá sokat várni, és extra költségek sem terhelik a rendelést.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá