Akciós újdonságok a GearBest oldalán

A GearBest az újonnan érkező termékeket szinte mindig valamilyen akcióval igyekszik népszerűsíteni, hogy az emberek figyelmét felhívják a legfrissebb érdekességekre. Ezek közül a vadonatúj termékek közül válogattunk Nektek párat, hátha akad köztük olyan, amire éppen szükségetek van, vagy pont most lesz szimpatikus. A kínálatban lesz okosóra, fitneszkarkötő, nagyon vagány gyerekjáték, Bluetooth hangszóró és TV-okosító egyaránt.

NO 1. DT08 okosóra

A NO 1. DT08 egy filléres okosóra, ami azért kínál pár igen klassz funkciót azoknak, akik úgy döntenek, hogy beszereznek egyet. Az első és legfontosabb a vízálló külső burkolat, ami megfelel az IP67 minősítésnek. A készülék háza és szíja teljesen antiallergén anyagokból készült, belsejében nem csupán pulzusszámláló, de légnyomásmérő szenzor is található számos egyéb mellett. A megjelenítő 1,3 hüvelykes, TFT LCD technológiára épül, és 240×240 képpontot állít csatasorba. Az óra belsejében 350 mAh kapacitású akkumulátor található, ami képes 20 napos üzemidőt biztosítani. A készülék ára most csupán 8332 forint átszámítva.

 

Q96 TV-okosító

A második termék egy TV-box, ami lényegében arra szolgál, hogy új funkciókkal ruházza fel a kicsit már idejétmúlt, de még mindig pazar képminőséget produkáló régebbi televíziót. A Q96 legfontosabb erényei között mindenképpen említést érdemel az aktuális operációs rendszer, hiszen azért Android 9.0 Pie környezetben szinte nincs, ami ne lenne futtatható. A szerkezetbe szerelt RockChip processzor tökéletesen alkalmas arra, hogy lejátssza a 4K felbontású videókat, és szerencsére portok terén is elég jól el van eresztve a kis masina, akad itt az Ethernet mellett USB, SD kártya olvasó, HDMI stb. A WiFi modul kétcsatornás, ismeri az 5 GHz-et, szóval a vezeték nélküli jelátvitel nem fog szaggatni képernyőtükrözés esetén. A Q96 TV-box most mindössze 7207 forintos áron kapható, de ha használjátok a GBCNQ9601 kódot, akkor az 1/8 GB-os kiszerelés még olcsóbb lesz.

 

Távirányítós autó szett

A GearBest munkatársai gondoltak a gyerekekre – vagy a gyerekszívű felnőttekre – így került a kínálatba egy kifejezetten az ifjabb generációnak szánt játék is. Ez a szerkezet elsősorban a gyerekek kreativitását célozza, akik akár teljesen újragondolhatják ezt a 490 darabból álló masinát. Az autó környezetet és emberi egészséget kímélő, rendkívül igényes anyagokból készült, így bátran a lurkók kezébe adható. Fontos megjegyzés: a kocsi nem tartalmaz elektromos alkatrészeket, teljesen statikus, és nem képes magától elindulni. Igazából sokkal jobb mulatság egy ilyennel tölteni az időt mint a gép előtt, ha te is így gondolod végy egyet a gyermeknek, vagy lepd meg magad! A játék mindössze 11 242 forintos áron kapható magyar valutára átszámítva, de a GB$TH36XDR kuponnal az összegen lehet valamelyest mérsékelni.

 

Alfawise S16 okosóra

Az Alfawise S16 egy aktivitásmérő okosóra a filléres, de nem az igénytelen fajtából, hiszen egy csomó mindent tud, amit sok esetben csak a drágább masinák tesznek lehetővé. Az örökmozgók biztosan értékelni fogják a pulzusmérőt, a lépésszámlálót, az alvás monitorozást, a véroxigén mérőt, illetve a szerkezet képes a vérnyomást is mérni, de azért messze nem olyan pontosan, mint egy professzionális eszköz. Számos sport üzemmód vehető igénybe, ezek jól fognak jönni edzések közben, amelyek így még hatékonyabbá válhatnak. A szerkezet belsejében Bluetooth 4.2 modem található, melynek segítségével bármilyen Android, vagy iOS operációs rendszert futtató eszköz párosítható. Ha ez megtörtént, az értesítések és más hasonló fontos infók is láthatóvá válnak a karkötő 1,22 colos megjelenítőjén. Az Alfawise S16 borítása alatt 170 mAh kapacitású akkumulátor szavatolja a készülék energiaellátását, ami így akár több mint egy hétig is képes aktívan működni, a készenléti idő pedig 30 napos is lehet. Az Alfawise S16 most mindössze 8217 forintos áron kapható, ennyiért ez a kütyü mondhatni ajándék.

 

Bilikay ES-01 vezeték nélküli hangszóró és fülhallgató

Bárhol lehet buli, ha veled van a Bilikay ES-01 okos vezeték nélküli hangszóró, ami a zene hatalmát idézi meg számodra és barátaid számára. Ráadásul ez egy kettő az egyben konstrukció, mert nem csupán hangszórót de egy headsetet is kapsz, így azt használod a kettő közül, amelyikre éppen szükséged van. A dokkolóbölcső tölti a fülhallgatót, amit hívások fogadására is használhatsz, ám a dokkoló maga is alkalmas zene lejátszására, ami nagy plusz, hiszen a legtöbb fülhallgató bölcsője ilyen bravúrra nem képes. A Bilikay ES – 01 most mindössze 5189 forintos áron kapható a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva, ami nem is pénz egy ilyen multifunkciós kis masináért. További részletek a lenti linkeken!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá