AKG fülhallgatóval jöhet a Galaxy S8

Mindenki számára biztosan ismerős a helyzet, amikor kicsomagolva az új készüléket a gyári fülhallgatót – jobb esetben – elsüllyesztjük egy fiók legaljára, rosszabb esetben pedig egyből a kukában végzi a “remek” minősége miatt. A hírek szerint a Samsung új zászlóshajója esetében ez nem így lesz!

Úgy néz ki a cég most szakít ezzel a hagyománnyal, és az új zászlóshajónk mellé egy AKG által gyártott fülest kaphatunk majd, legalábbis a legfrissebben kiszivárgott hírek szerint. Mint sokan tudjátok már, a Samsung megvette a Harman nevű cégcsoportot, melynek az AKG is a jogkörébe tartozik. Lehetett hallani, hogy a két cégnek afférjai voltak az adás-vételt illetően, és valószínűsíthető volt, hogy a Samsung Galaxy S8 esetében még nem lesz közös együttműködés, azonban ezek szerint mégis megállapodásra jutottak.

A képek alapján nem igazán lehet kideríteni mennyire jó minőségű a fülhallgató, de az AKG nem éppen a rossz termékeiről híres. Ugyan nem vezeték nélküli az eszköz,de cserébe teljes értékű headset lesz mikrofonnal, illetve hangerőszabályzó gombokkal. Kicsit sportosra vették a kialakítást, de így kevesebb piszkot szed össze a fülhallgató, valamint a kábel borítása is speciális, így kevésbé gabalyodik majd össze a zsebünkben. Egyelőre ezt még a Samsung nem erősítette meg hivatalosan, de március 29-én minden kiderül!

Forrás: GsmArena

Szólj hozzá