Aki keres az talál – Új nyereményjáték a GearBesten!

A GearBest legújabb megmozdulásának lényege az, hogy a felhasználók bizonyos kulcsszavakra keresve további kedvezményeket biztosító kuponokat kaphatnak. Ha még nem költekezted volna ki magad Black Friday alkalmából, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a lehetőséget, például ha mindannyiunk kedvenc kínai webáruházából szeretnél magadnak és szeretteidnek karácsonyi ajándékot rendelni.

Most akkor mi a fenét is kell csinálni? Lényegében eléggé egyszerű: először is legyen saját külön bejáratú GearBest fiókod, bár ha az olvasónk vagy, valószínűleg már létrehoztál egyet magadnak, ha nem az se baj, sosem késő. Bejelentkezett állapotban valószínűleg te is szoktad használni a GearBest keresőjét, ami nagy segítség, ha csak nagyjából sejted mit szeretnél, de pontosan még nem tudod. Persze akkor is, ha csak bizonyos részletek vannak meg a vásárlandó termékkel kapcsolatban, mint mondjuk a gyártója, vagy a jellege.

Ha a keresőbe beírod az alábbi kulcsszavak valamelyikét, akkor máris tiéd lehet egy kupon, amit fel tudsz használni a rendelések végösszegének csökkentésére. Van egy csomó sanszos szó, de a GearBestes kollégák adtak néhány tippet, amelyek valószínűleg működni fognak. Érdemes sietni, mert ezek a bónusz kuponok limitált számban érhetőek el, és idővel el fognak fogyni. Próbáljátok meg az alábbi szavakat, és ha szerencsések vagytok, az egyik megjutalmaz egy kedvezményes kuponnal. A promóció mától egészen november 30-ig tart, szóval legyetek résen! Íme tehát a példák:

  • Utorch, Gocomma, GBITWS, alfawise, U30 Pro, U20 One, U30
  • U20, Q9, A80, C10, C10 PRO, C30, U50, LS02, V10 max, oclean
  • Yeelight, Nitecore, Convoy, 360, 360 Vacuum cleaner, 360 cleaner, 360 S5,
  • roborock, Roborock S5 Max, S5 Max, aqara, sonoff, kz, headset, headphones

Ha sikerül kapni egy kupont a képen látható módon lehet őket felhasználni, csökkenthető velük egy-egy termék, vagy a rendelés teljes összegének vételára. Ezek nem minden termékre használhatóak, amikor kapsz egy gift box nevű kuponcsomagot látni fogod egészen pontosan, melyik kódot mire tudod használni.

Az ily módon olcsóbban bezsákolható termékek között megtalálható a Kospet Prime 4G-s okosóra, ami önállóan is képes hívásokat indítani, és kvázi egy plusz okostelefon a csuklódon, vagy a Cubot X20 Pro, ami kiváló fotós képességekkel rendelkezik. Ha netán szeretnél karácsonyra egy vagány tabletet, akkor tudjuk ajánlani a Teclast P10HD-t, ami egy mondhatni filléres eszköz, mégis tudja azt, amit az átlagos felhasználó elvár egy ilyen készüléktől. Ezek csak példák, a lehetőségek ennél jóval szélesebb spektrummal bírnak. Keress, zsákold be a kuponokat, és hozz ki még többet a pénzedből!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá