Alfawise FJ-166A – Vezeték nélküli porszívó EU raktárról

Az Alfawise FJ-166A vezeték nélküli porszívó egyike az olcsóbb, ám ennek ellenére cseppet sem rosszabb, vagy kevésbé jól használható ajánlatoknak. A készüléket nem csupán a háziasszonyok, de szinte mindenki értékelni fogja, akinek fontos az otthon tisztasága, és az, hogy a takarítás ne legyen egész napos tevékenység.

Az Alfawise FJ-166A vezeték nélküli porszívó az alábbi linken vásárolható meg:

A porszívózás egyike a legborzalmasabb tennivalóknak, jelen sorok írója sem kedveli különösebben, mint ahogyan sejtésem szerint az olvasók nagy része sem.

Viszont egy vezeték nélküli porszívó segítségével könnyen elérhetővé válik a legeldugottabb sarok is, a munkavégzés pedig teljesen a konnektoroktól függetlenül fog történni a készülék belsejében található akkumulátornak köszönhetően, de róla majd később ejtünk szót.

Az Alfawise termékének 7000 Pa szívóereje van, ami azt jelenti, hogy nem marad utána semmilyen piszok, szennyeződés, por. Az egész masina nem nyom többet másfél kilónál, szóval a kevésbé edzett felhasználók is teljesen kényelmesen fogják tudni használni.

A termékben olyan HEPA szűrő található, ami az allergén, és egyéb szennyezett részecskék több, mint 99 százalékát képes megfogni, ezáltal egyébként a motort is kíméli. A porszívó lelke egy 130W teljesítményű motor, ami egyetlen feltöltéssel képes akár 150 négyzetméteres felületet is megtisztítani.

Amikor elfogyott a kakaó, akkor a 2200 mAh kapacitású akkumulátor töltése körülbelül 4-5 órát igényel. Az Alfawise FJ-166A lecsatolható, fél literes portartállyal rendelkezik, amibe egyébként nagyon sok piszok fér, de azért érdemes frekventáltan üríteni.

Az Alfawise FJ-166A vezeték nélküli porszívó most a GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 25 520 forintos áron kapható EU raktárból gyors szállítással:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá