Alfawise kamerák az otthon és az autó védelmére

Egy autót fenntartani nem olcsó, és ha történik vele valami, sokszor bottal üthetjük annak a nyomát, aki megkarcolta, belehajtott, vagy ne adj isten eltulajdonította. Reméljük, hogy Veletek soha nem következik be ilyesmi, viszont a jobb félni, mint megijedni elve alapján érdemes ellátni a kocsit egy kamerával, ami rögzíti a körülötte folyó eseményeket. Hasonlóan bölcs dolog felszerelni az otthonunkat is egy ilyen felvevő rendszerrel, melynek tartalmát bármikor, messziről, akár egy telefon segítségével is megnézhetjük. A GearBest webáruházának kínálatában most két olyan termék is megjelent, amivel még hatékonyabb védelmet kaphat a család járműve, és az otthona.

Az Alfawise LS02 kamerarendszer segítségével az autó védelmét tudjuk szavatolni, vagy ha már bekövetkezett a baj, megtalálni a felelősöket. A készülék képes hang és képanyagot rögzíteni akár menet közben is, így alkalmassá válik arra, hogy bizonyítékot szolgáltasson mondjuk egy baleset esetén. A kamera által rögzített felvétellel igazolhatjuk, hogy nem mi voltunk a hibásak, de mondjuk egy parkolóban, ha valaki megcsikarja a festést, ugyanúgy fel lesz véve, így később követelhetjük a javítás árát. A készülék irányítása egyszerű és nagyszerű, egy 3 hüvelykes OLED érintőképernyőn történik, így a duál kamerák vezérlése pofonegyszerűvé válik.

Az Alfawise LS02 támogatja a WiFi és a GPS kapcsolatokat is, ezek menedzseléséhez csupán egy okostelefonra, valamint az arra letöltött alkalmazásra van szükség. A készülék által magas felbontású, H.264 kódolású videók készíthetőek, így minden részlet látszódni fog a felvételen. Egyébként maga a videó, melyet a kamerarendszer rögzít Full HD minőségűek. A szerkezet sötétben és félhomályban is képes venni a lényeget, ami további extra biztonságot ad az autónak és tulajdonosának. Az Alfawise LS02 által készített videókat egy micro SD kártyán is tárolhatjuk, egyébként a promóció keretein belül ajándékba kapunk egyet, ha most megrendeljük a terméket.

A készülék energiaellátását egy szuperkondenzátor szavatolja, ami tekintve a kamera felhasználási területét sokkal jobb megoldás, mint egy lítium-ion akkumulátor. Az Alfawise LS02 kamerarendszer most a GearBest webáruházából mindössze 35 864 Ft-os áron rendelhető. További műszaki adatokat, illetve a promóciós kampány részleteit az alábbi linkre kattintva találjátok meg!

Alfawise LS02 Promóciós kampány

Az Alfawise jóvoltából immáron védve van az autónk, és mi úgy gondoljuk legalább ekkora oltalmat érdemel az otthon is, ahol élünk. Az Alfawise N816 mesterséges intelligenciával támogatott WiFi kamerának köszönhetően a lakás állandóan a szemünk előtt lehet, akkor is ha éppen távol vagyunk. A szerkezet Full HD felbontású videókat készít, ezenkívül képes infravörös tartományban is rögzíteni a körülötte folyó eseményeket, így az éjszakai homály sem lesz védőköpenye azoknak, akik rosszban sántikálnak a otthonodban. A készüléket  elsősorban beltéren használhatjuk, és egyébként nemcsak a betörők ellen jó, de mondjuk rá tudunk nézni a házi kedvencre, mondjuk a munkahelyről. Amúgy hiába a beltérre szánt kialakítás, azért a masina kapott egy IP66 védelmet a nedvesség és a por ellen, ami nagyon dicséretes.

A készülékhez tartozik egy okostelefonos alkalmazás, mellyel könnyedén irányíthatjuk az otthonunk felett őrködő harmadik szemet. Az Alfawise N816 tökéletesen érzékeli a mozgást maga körül, és a befogott célpontot igyekszik is követni, ameddig csak lehet. Az Alfawise kamerájának látószöge 355 fok horizontálisan, míg vertikálisan 90 fok. Ha jó helyre rakod, ő mindent látni fog, ám mások észre sem fogják venni. Ez jól jöhet, ha kemény környéken laksz.

Az eszközön keresztül képes vagy verbálisan kommunikálni azzal, aki éppen az adott helyiségben tartózkodik, ez a beszélgetés egyébként kétirányú, tehát a megfigyelt személy válaszolni is tud. A szerkezetben található egy WiFi modul, ám a rögzített felvételeket micro SD kártyán is tárolhatjuk, ennek kapacitása maximum 128 GB lehet. Amennyiben úgy gondolod a lakásod biztonsága megér neked, magyar valutára átszámítva 9562 forintot, akkor érdemes az alábbi linken lévő további műszaki adatokat, valamint megrendelési opciókat közelebbről is megismerni.

Alfawise N816 Promóciós Kampány

Forrás: GearBest

Szólj hozzá