Alfawise L10 okos videós kapucsengő – az otthon legyen egy karnyújtásnyira

Az Alfawise L10 okos kapucsengőnek köszönhetően nem maradsz le többet semmilyen csomagról, amit a futár nem tudott neked átadni. Nem lesz több látogatás, vendég, amiről ne tudnál. Sőt, a készülék arra is alkalmas, hogy szemmel tartsa az otthonodat. Mindezt hogyan? Az alábbi pár sorban igyekszünk választ adni erre a kérdésre.

Az Alfawise L10 okos videós kapucsengő az alábbi linken vásárolható meg:

A készülék funkcionalitását tekintve messze túllép a hagyományos kapucsengők lehetőségein. Az eszköz 15 méteres hatótávolságon belül képes csatlakozni az otthoni WiFi routerre, Te pedig az okostelefonon, egy spéci alkalmazás segítségével szemmel tarthatod az eseményeket. A beüzemelés egyáltalán nem bonyolult, nem lesz szükség villamosmérnöki végzettségre, és miután készen áll a rendszer a következőket lehet csinálni.

A gép segítségével videóhívásban tudsz kommunikálni azokkal, akik éppen keresnének téged, miközben nem vagy otthon (a másik fél csak hall téged, de te látod is őt). Hihetetlen módon meg fogja könnyíteni az életed, példának okáért tudsz szólni a futárnak, hogy hova vigye a csomagot a címed helyett, így azt nem küldik vissza a feladónak.

A szerkezet természetesen folyamatosan pásztázza környezetét és háromféle módon képes rögzíteni az eseményeket. Az egyik esetben a mozgás váltja ki a felvételt, de akár indítható gombnyomásra, illetve Te is beállíthatod manuálisan. A készülék HD felbontásban rögzíti a mozgóképet, ráadásul 10 méteres távon belül éjszakai látással is rendelkezik, a látószöge pedig kifejezetten nagy, 166 fokos. A mozgásérzékelés hatótávja szintén 10 méter. A felvételeket lehetőségünk van micro SD kártyára elmenteni, erre a célra egy maximálisan 32 GB kapacitású megoldást használhatunk.

Kapucsengőnk meglehetősen energiatakarékos, köszönhetően a burkolata alá szerelt HiSilicon processzornak, ami egyébként a Huawei gyártmánya. A gyártói adatlap szerint 6 hónapig nem kell tölteni az eszközt, amennyiben napi 15 aktivitással számolunk.

Bár az eszköz arra hivatott, hogy kommunikálni tudj azokkal, akik az ajtód, kapud előtt állnak, igazából őrző-védő eszköznek sem utolsó.

Az Alfawise L10 okos videós kapucsengő most a GearBest oldalán kb. 11.640 forintnak megfelelő áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá